- 17 Ocak 2020
- 27.314
- 39.403
- Konu Sahibi Sihirlikutu
Jigolo dıye okudum Bi anO jinekolog, arka ile değil ön ile ilgileniyor.
Ki bence jinekolog olmasından daha olası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Jigolo dıye okudum Bi anO jinekolog, arka ile değil ön ile ilgileniyor.
Ben ağzım dolu iken konuşmam ama sen nasıl konuşuyorsun ki, insan üstü bir yetenek :/Ay inşallah ağzının içinde bile çıkar konuşamaz hale gelirsin. Deli oldum allah trolün bile kalitelisini versin.
hepimiz olasılıklar evreninde bir küçük çakıl taşı değil miyiz?Jigolo dıye okudum Bi an
Ki bence jinekolog olmasından daha olası
Çok komiksin gerçekten. Yks nasıl geldi ablası ? Aman diyim bir yer gelmiş olsun yoksa baban seni sanayiye verecek gibi duruyor.Ben ağzım dolu iken konuşmam ama sen nasıl konuşuyorsun ki, insan üstü bir yetenek :/
Sanayi olmaz bu esprilerle işi çok zor olurÇok komiksin gerçekten. Yks nasıl geldi ablası ? Aman diyim bir yer gelmiş olsun yoksa baban seni sanayiye verecek gibi duruyor.
Neyse ben şimdi cv mi atmayayım size, sizin şu sivilcelere öneriniz var mı onu deyin hele banaÇok komiksin gerçekten. Yks nasıl geldi ablası ? Aman diyim bir yer gelmiş olsun yoksa baban seni sanayiye verecek gibi duruyor.
Allah aşkına, BAK ALLAH AŞKINA git şu markete al şu lanet kolayı, foşuuur foşur yıkaa. Sonra da sil şu hesabı. Önerim bu.Neyse ben şimdi cv mi atmayayım size, sizin şu sivilcelere öneriniz var mı onu deyin hele bana
Peki bir şey soracağım. Pepsi mi? Kola mı? Asidit oran bakımından yani...Allah aşkına, BAK ALLAH AŞKINA git şu markete al şu lanet kolayı, foşuuur foşur yıkaa. Sonra da sil şu hesabı. Önerim bu.
Coca colaPeki bir şey soracağım. Pepsi mi? Kola mı? Asidit oran bakımından yani...
Tamamdır şuan markete koşarken size dua ediyorum. Aynı zamanda da buraya yazıyorum <3Coca cola
AkajakajajhjhsO jinekolog, arka ile değil ön ile ilgileniyor.
Ablasının güllüsü vazeline ıce tea dök karıştır sür totişine. Sarı kola ile falan olmaz oNeyse ben şimdi cv mi atmayayım size, sizin şu sivilcelere öneriniz var mı onu deyin hele bana
Bunların hepsi ergenlikten yaş bi gelsin 20 ye geçecek yavaş yavaş ama işte ergenliği kabullenemiyorlar. Tırt bir ses garip garip çıkan sakallar ekstra ve berbat ter kokusu vs vsAblasının güllüsü vazeline ıce tea dök karıştır sür totişine. Sarı kola ile falan olmaz o
Bide sivilce. Yeri opsiyonelBunların hepsi ergenlikten yaş bi gelsin 20 ye geçecek yavaş yavaş ama işte ergenliği kabullenemiyorlar. Tırt bir ses garip garip çıkan sakallar ekstra ve berbat ter kokusu vs vs
Diğer konusununda ana fikri hep küfürler yaş 13 en fazla 15Bunların hepsi ergenlikten yaş bi gelsin 20 ye geçecek yavaş yavaş ama işte ergenliği kabullenemiyorlar. Tırt bir ses garip garip çıkan sakallar ekstra ve berbat ter kokusu vs vs
Canından etmez g.tünden eder en fazlaHanımefendi doktora gidin. Bu çare olmadıysa başka doktor bulun. Burdaki yarım doktorluk canınızdan ederse de zooruuuundaaa diyemezsiniz. Diyecek yerlerinizde de sıkıntı olabilir.
ne yazacaktınız da görümce yaptı?Hayır T9 dan dolayı başlığı öyle yazmış telefon, değiştiremedim de, öyle kaldı.