- 20 Haziran 2024
- 754
- 786
- 48
- Konu Sahibi Sihirlikutu
Nasıl yani doktor dalga mı geçti bom sesi çıkınca?Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. İyi bir doktor derken, karakter olarak iyi dalga geçmeyecek bir doktor mu demek istediniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yani doktor dalga mı geçti bom sesi çıkınca?Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. İyi bir doktor derken, karakter olarak iyi dalga geçmeyecek bir doktor mu demek istediniz?
Öyle demeyin ya, bomba gibi poponuz var.Kadınım, 31 yaşındayım, çok güzelim ama popom hariç. Yani karakter analiziniz çok isabetsiz maalesef.
Ördek alCanım acıyor, şu an bile oturamıyorum, bir üye fazla oturmayın yazmıştı, ben zaten oturamıyorum, umarım işe yarar.
Doğru patlıyo bom diyeÖyle demeyin ya, bomba gibi poponuz var.
Konu gerçekse götünüzü kesip atmanızı öneririm ben de. Allah düşmanımın başına vermesin. Götüme şükredeceğim hiç aklıma gelmezdi.Arkadaşlar çok çaresizim gerçekten lütfen dalga geçmeyin, öneriniz varsa yazın. Aynaya bakınca o kadar sinirim bozuluyor ki, g*tümü kesip atasım geliyor.