- 2 Ekim 2023
- 2.516
- 9.934
- Konu Sahibi Sihirlikutu
çocuğum, senin okulun ne zaman açılıyor? hiç yaz tatili ödevi vermedi mi öğretmenlerin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım bu tedavide yan etki olarak saç/kıl dökülmesi yaşanıyormuş. Daha da iyi aslında, hem de o bölgedeki kıllar tamamen lazer epilasyon kafası olur. Party hard.Bu yazıya bakarak dalga gecenin sız oldugu kanısına vardık.
Yoksa tum cıddıyetımlr reoccutane tedavisi diye Kosturarak gelmıstım... Gecmıse dönün bakın
Sarı kula mıKola ile iyice ov da dedi, bu işe yarar mı sizce? Evde kola bitmişti, sarı kola ile de denemek istemedim.
Pardon neyini anlamadınız?Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Ne başlıktan bir şey anladım ne konudan.
O zaman başka bir doktora görünün. Olmadı diyin. Biz burda ne diyelim size?Hanımlar çok utanarak yazıyorum, popomda fındık tanesi kadar sivilceler çıkıyor. Patlatması zevkli ama sonrasında çok acıyor ve koca koca izler kalıyor. Cildiyeye gittim bunun için akne vulgaris diye bir teşhis koydu. Doktor bir tanesini eli ile patlattı ve bom diye bir ses çıktı. Merhem verdi ve cinsel ilişkiyi yasakladı. Ama hala bir sonuç alamadım. Geçmiyor kabusum oldu.
Bana çözüm bulmayacaksanız neden bu sitede üye olarak yer işgal ediyorsunuz pardon?O zaman başka bir doktora görünün. Olmadı diyin. Biz burda ne diyelim size?
Hah şimdiki doktorunuza böyle diyin gidip. Bana çözüm bulamayacaksanız neden bu hastanede yer işgal ediyorsunuz diceksiniz. Bakın çözüm buldumBana çözüm bulmayacaksanız neden bu sitede üye olarak yer işgal ediyorsunuz pardon?
Doktorum zaten kola dökün ovalayın falan dedi ama ben evde sarı kola olduğu için onunla yapmaya cesaret edemedim.Hah şimdiki doktorunuza böyle diyin gidip. Bana çözüm bulamayacaksanız neden bu hastanede yer işgal ediyorsunuz diceksiniz. Bakın çözüm buldum
Canım yok ya t9 görümceler yazmış, düzeltemedim de öyle kaldı. sivilceler g*tümü deler yazacaktım aslında.hayatindaki puruz yani gorumceleri sivilceye benzettin sandim. bom diye mi ses cikti cidden. normalde firt diye ses cikar, bi yanlisin olmasin ugur bocegi
gö..undeki sivilcelere doktor cozum bulmadiysa biz napalimCanım yok ya t9 görümceler yazmış, düzeltemedim de öyle kaldı. sivilceler g*tümü deler yazacaktım aslında.
fake oldugunuz o kadar belli ki ve de erkeksiniz kesin ve net ama en fazla 18 yasindasinDoktorum zaten kola dökün ovalayın falan dedi ama ben evde sarı kola olduğu için onunla yapmaya cesaret edemedim.
Biz görümcelerin bu gelinlerden çektiği nedirHanımlar çok utanarak yazıyorum, popomda fındık tanesi kadar sivilceler çıkıyor. Patlatması zevkli ama sonrasında çok acıyor ve koca koca izler kalıyor. Cildiyeye gittim bunun için akne vulgaris diye bir teşhis koydu. Doktor bir tanesini eli ile patlattı ve bom diye bir ses çıktı. Merhem verdi ve cinsel ilişkiyi yasakladı. Ama hala bir sonuç alamadım. Geçmiyor kabusum oldu.
Kadınım, 31 yaşındayım, çok güzelim ama popom hariç. Yani karakter analiziniz çok isabetsiz maalesef.fake oldugunuz o kadar belli ki ve de erkeksiniz kesin ve net ama en fazla 18 yasindasin
Biz totonuzu, sivilcenizi görmüyoruz. Biliyorum hoş değil bu durumda daha fazla insana göstermek zorunda olmak, uğraşmak ama cilt sorunu tedavisi zaten uzun sürer. Bahsettiğiniz sivilce türü de ergenlik sivilcesi. Arkadaşıma 30dan sonra yeniden çıkmıştı. İyi bi doktor görecek, sabırla tedavi olacaksınız. O yüzden bizden çıkmaz dedimDoktorum zaten kola dökün ovalayın falan dedi ama ben evde sarı kola olduğu için onunla yapmaya cesaret edemedim.
tanga giy g..tun havalansinKadınım, 31 yaşındayım, çok güzelim ama popom hariç. Yani karakter analiziniz çok isabetsiz maalesef.
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. İyi bir doktor derken, karakter olarak iyi dalga geçmeyecek bir doktor mu demek istediniz?Biz totonuzu, sivilcenizi görmüyoruz. Biliyorum hoş değil bu durumda daha fazla insana göstermek zorunda olmak, uğraşmak ama cilt sorunu tedavisi zaten uzun sürer. Bahsettiğiniz sivilce türü de ergenlik sivilcesi. Arkadaşıma 30dan sonra yeniden çıkmıştı. İyi bi doktor görecek, sabırla tedavi olacaksınız. O yüzden bizden çıkmaz dedim