• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilce ve yağlanmaya karşı yardımcı olun

salypol

19.09.2011
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
243
0
46
İstanbul
3 ay öncesine kadar yüzüm bebek gibi tertemizdi.fakat yaşadığım stres yüzünden çıkmayan ergen sivilceleri çıkardım. dün aynada sivilcelerin sanki arttığını gördüm. garnier 3ü 1 arada kullanıyorum. cilt tipim karma. kurtulmak istiyorum. suratımın heryeri kötü durumda gibi:( öyle hissediyorum. kızlar yardım edin lütfen....

3 ay öncesine kadar yüzüm bebek gibi tertemizdi.fakat yaşadığım stres yüzünden çıkmayan ergen sivilceleri çıkardım. dün aynada sivilcelerin sanki arttığını gördüm. garnier 3ü 1 arada kullanıyorum. cilt tipim karma. kurtulmak istiyorum. suratımın heryeri kötü durumda gibi:( öyle hissediyorum. kızlar yardım edin lütfen....

garnierle sabah akşam temizle ama bana sorarsan zamana bırak ilaç kullanma derim ergenlikte çıkmamış ise zamanla düzelir sana tavsiyem kendine iyi bak sağlıklı yaşa düzelir zamanla mesela dengeli beslen sabah kahvaltıda tost felan yeme peynir zeytin salata domates biber felan ye saralleyide kes bide çilek reçeli haftada 1 kez ıspanak ve meyve bol ye ama sivilcelerin en büyük düşmanı havuçdur günde 2 havuç 1 elma ye ben böyle yapıyorm meyve sebze ağırlıklı besleniyorum sivilce çıkmıyo uzun bü süredir günde 2 havuç 1 elma kesin yerin meyve sebzede öle :)

Back