Sivilceli Ciltler sivilce lekem var bıktım

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

azro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
97
0
slm okadar sivilce lekem varki bunaldım sırtı açık giyemiyorum utancımdan herhes nedir bunlar der diye böyle yaşamak istemiyorum okadar insan tanıyoru bebek gibi ciltleri benim neden böyle:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm.

evet gerçekten çok moral bozucu şeyler, peki özel bir ürün kullanıyormusun yıkanırken? eğer kullanmadıysan Sebamed'in ürünlerini denemeni tavsiye ederim.

canım aşağıdaki bu iki ürün cilt lekeleri konusunda son derece faydalı. eczanelerde ve büyük marketlerde bulabilirsin. internetten bilgi edinmede de fayda var. geçmiş olsun..

sebamed kompakt​
ph 5.5 değerinde, sabun içermeyen temizleme kalıbı ile daima ipeksi bir cilt. Cildi kurutmadan, tahriş etmeden, gözenekleri derinlemesine temizler. Cildin asit örtüsünü muhafaza ederek, zararlı bakteri ve mantarlara karşı korur. Akneli cilt temizliği için idealdir. Yumuşak formülü, ph 5.5 değeri ve içerdiği vitaminler (E ve B vitaminleri) ve lesitin sayesinde cildin nem içeriğini, yumuşaklığını ve sağlığını korur. Doğal bir madde olan Magnezyum Aspartat ile cildi nemlendirir. Doğal deodorizandır, temizlik kokusu ciltte uzun süre kalır. Hipoallerjeniktir, hassas ciltlere uygundur.

Sebamed Likit (Liquid Face & Body Wash)
Yüz, vücut ve makyaj temizliğinde güvenle kullanılır. Cildi tahriş etmeden derinlemesine temizlerken cildin doğal nemini korur. Ciltte hücre yenilenmesini hızlandıran Allantoin ve doğal bir nemlendirici olan Saccharide isomerate(Pentavitin) sayesinde cildi nemlendirir.Makyaj temizliğinde suya dayanıklı rimel haricinde tüm makyajı ciltten uzaklaştırarak,gözeneklerin nefes almasını sağlar

Yazin guneste biraz bronzlasirsan, sirtini yakarsan biraz, lekeler kamufle olabilir bence. Yani beyaz tenliysen. Guneslenmeni tavsiye ederim.

a.s.a.s.a.s.a.s.
a.s.sebabet sabun kullanıyorum yaklaşık3 aydır tedavi görüyorum artı krem çok doktor denedim hiç bir sonuç alamadım bende ara verdim ama üç ay önce doktora gitmeye karar verdim bakalım tedavinin şimdi görünürde bir cevap vermeyişi bilmiyorum canım teşekkür ler.

teşekkürler sadece okuyorum dinliyorum bazen deniyorum mesala domates maskesi onu bu hafta içerisinde ikikere denedim bilmiyorum sadece benimmi böyle bazen isyan ediyorum 8 yıldır cildim böyle.

meraba melek bacaklarım hariç esmerim zaten enazından düzelsin istiyorum.

arkadaşlar ne olursa bu tavsiyler yüzünden oluyor zaten. bu kimyasallar cildi daha da beter ediyor. kaş yaparken göz çıkarıyosunuz haberiniz yok.. yıllarca bununla savaştım ben. kullanmadığım şey, gitmediğim doktor denemediğim kür kalmadı... sonuç: tabikide hüstan...

en son kesin çözümü kendim buldum... ve şimdi cildim bebek gibi... ne bir sivilce ne bir leke ne bir iz...

yaşadıklarımı açtığım konumda paylaştım... şimdiye kadar çevremde çok insan bu yöntemle sivilcesinden izlerinden kurtuldu...

lütfen ama lütfen bırakın artık bu saçma sapan ürünleri... cildinizin dengeleriyle oynamayınlmaz:

slmlar geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum canım bende aynı sorunu yaşıyorum ve yıllardır aynı senin gibi, son 2 aydır tedavi oluyorum bakalım eskiye göre çok çok iyi ama daha devam edecek tedavim,ilk olarak güneş konusunda uyarayım seni benimde zamanında aklıma gelmişti güneşte bronzlaşsam lekeler azalır görünmez diye tam tersi asla yapma güneşte lekeler kalıcılaşıyor büyük hata yani hiç biriniz yapmayın arkadaşlar, dermotoloğa gittim sırtımı görünce uzun bir tedavi gerek dedi 2 ayımı bitirdim devam ediyorum benim sırtımın rengi koyulaşmıştı oldukça bi de düşün çok daha kötü yani sivilcede kullanılan ilaçları kullanıyorum roc ve çeşitli kremler,1 ay ara ara acnelyse kullandım sırtıma bayağı soyuldu şimdide başka kremler bakalım sonuç ne olacak eskiye göre çok iyi şu anda en azından sana tavsiyem sende iyi bir dermotoloğa git benim gibi, üzülme olur mu, bi de vazgeçme bazı dermotologlar geçmez demişti bana renkte koyulaşmış diye ,yıllarca katlandım kabul etmeye çalıştım ama şimdi anladım ki düzelirmiş keşke daha erken başlasaymışım diyorum, insanların aa bu ne,neden olmuş böyle sormadığı günler dileğiyle, çok sinir bozucu oluyorlar bencede :)

arkadaşım ne yaptığını açıklarsan bizde enazından yararlanırız teşekkür.

meraba bgeçmiş olsun bende yaklaşık 2 aaydır tedavi oluyorum ama henüz bir degişiklik yok bende pişmanım çok ihmal ettim doktorada gitmedim değil ne biliyim benim popomda sivilce gibi bişeyler çıkıyok onlarda iz yapıyor ya bilmiyorum yüzüm sırtım popom berbat senin tedaviyi paylaşırsan sevinirim.

Son düzenleme:
azrocum öncelikle geçmiş olsun...şimdi düşünüyorum da keşke senin yerinde olsaydım.bu çok saçma gelebilir sana ama şöyle açıklayayım.
sivilcen var ama sırtında en azından,göze ilk batan yerde değil.ben ergenliğimde tek bir sivilce çıkarmadım,üniversiteye başladıktan sonra çıkmaya başladı ..ve sadece çenemde.pek çok şey denedim hep tekrarladı.şu an hamileyim,hiç bir ilaç kullanamıyorum ve çenem berbat durumda,bazıları nerdeyse nohut büyüklüğünde.öyle bi yerdeki hiç bir şekilde kapatamıyorum,çene bu ne saçla örtülüyor ne kıyafetle.aynaya bakamıyorum,eşimden bile utanıyorum..şu an keşke diyorum,keşke benim de yüzüm yerine sırtımdan çıksaydı.
inşallah en kısa zamanda geçer sivilcelerin.

Merhaba Yeliz,
Ben senin bahsettigin konunu okudum. Acikcasi bazi tavsiyelerini uygulamak istiyorum, ama bunun yaninda aklima yatmadigi tavsiyelerin de oldu.
Ben bazi seyleri deneyen insanlara ve onlarin yorumuna inanir, guvenirim. Zaten bunun icin burda forumdayim. Ama bunun yaninda doktor tavsiyesi ve ilaclarina da guveniyorum. Sacma sapan ilaclar, kimyasallar diyorsunuz ama yillarca okumuas, bu konuyu pek tabii herkesten iyi bilen doktor bunu benim cilt tipine bakarak onerdiyse ben ona sacma diyemem. Sonucta cildim de bebek gibi degil ki hicbir sey surmek istemiyim, sivilceli, lekeli cilde tabii ki bazi urunler kullanmak gerekecek tedavi icin. Ama dogal ama kimyasal.. ne gerekirse artik. Mesela, senin bazi kimyasal urunlerini ve sabunlarini sacma buldugun kadar, ben de senin yuzunuzu temizleyiciyle yikamayin tavsiyeni sacma buldum. Ama konuna o sekilde yorum yapmadim tabii.

Ben senin bilgi duzeyini merak ediyorum bu konuda. Cok iddaali konusuyorsun cunku. Bu konuda okumuslugun mu var, ya da guzellik uzmani filan misin gercekten cok merak ettim. Cevabin hayir ise, deneyimlerine gerektiginden daha fazla anlam yuklememeni ve insanlarin tedavi tercihlerini bilmeden yermemeni oneririm. Sonucta herkesin cildine iyi gelen urun farkli. Saygilar.

Son düzenleme:

öncelikle düşüncene saygı duyuyorum...

ve böyle düşündüğüne göre hiçbir önerimi lütfen uygulama... gerekli ne ilacın varsa onları kullan... nasıl olsa neyle karşışaşıcağını bildiğimden şimdilik bişe demiyorum... zamanla kendin görüceksin zaten...

sağlıcakla kal..

kızlar tca peeleng hakkında bilginiz yada yapan oldumu lütfen paylaşın :1rolleyes:

sanada geçmiş olsun canım.insanın neresinde sorun varsa takıyor işte .sende takma kafaya stres tetikliyor bence umarım düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…