Sivilceli Ciltler sivilce için sabun

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

melisdeniz

ıkı erkek annesı :)
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
17.131
11
208
Diğer
:hulya:kızlar yüzümde 1 aydır bazı sıkıntılardan dolayıı sivilce çıkmıştı..3ğündür günlük agacı sabunu dyeee bir dogal sabun buldum çok iyi geldii.paylaşmak istedim..zemuszemus

:hulya:kızlar yüzümde 1 aydır bazı sıkıntılardan dolayıı sivilce çıkmıştı..3ğündür günlük agacı sabunu dyeee bir dogal sabun buldum çok iyi geldii.paylaşmak istedim..zemuszemus

ewet bu sabun bu aralar pek bi meşhur:)ama ben cilt için sabun kullanmayı pek uygun bulmuyorum cnm.doktorlarda öyle düşünüyor...ben kükürtlü sabun kullanmaya ilk başladığım zamanlar çok seviniyordum çünkü sivilelerim geçiyordu.ama aradan kısa bir süre geçti iice artmaya başladı.daha sonra öğrendim ki cilt için hiç bişr sabun ii değilmiş.ama bende böyle bi etki yaptı die herkeste aynı sonucu verecek değil.umarım gecer sivilcelerin:):):)hepimiz kurtuluruz bu durumdan:)

canım evt sabun kurutuyor diyolar ama gül suyula nemlendirrsen etkisi süper oluyorrzemuszemus

bend enedim geri dönüşümüde güzell ..şimdi kalmadı sıkıntıdan olmuştu tektük oda üzdü eniki neyse geçtiler çok şükürr:sm_cool:

bende düzenli olarak imex kullanıyorum.sabununu tabi...o kadar güzelki siyah noktalarımı bile temizliyor..kadife gibi yapıyr yüzünü..sivilcelerimde yok denecek kadar azaldı..kokusu itici ama değer yani

imex hiç duymadım sabunu iy geldimii kokusu çok önemli degilde kurututoomu peki cildibilmiyorumkismile

bende sabun kullanmak iyi olmaz diye düşünüyodum hep ama öyle değilmiş nerdeyse 1 yıl boyunca jeller kullandım sonra 2 tane doktora sordum ikiside kükürtlü sabun daha iyi dedi. yaklaşık 1 aydır kükürtlü sabun kullanıyorum... memnunum da..

geçen gün tv de izliyordum bir dermetolog bayan vardı neyse yüz temizliği için bilinenin aksine sabun kullanmanın ( ama tabii ph değeri uygun olan ) daha doğru olduğunu söyledi . bencede gerçekte bu böyle eskiden yüz yıkama jellerimi vardı , ve annelerimizin ciltleri bizimkilerden daha güzel .
kii ben la roche dan tutunda en iyi markalarıda kullandım hepsi fazlaca kimyasal içeriyor , ne zaman yıkama jelini bırakıpta eskisi gibi sabuna döndüm cildim geri kendine geldi. ve artık kullanmıyorum jel falan .
2-3 aydır klasik dove kullanıyorum ve çok memnunum sivilcelerim ve izleri çok çok azaldı şükür , tavsiye ederim tabii cilt tipine uygun olan arkadaşlara ..

evt canım bende ilk öyle düşünmüştüm ama günlük agacı sabunu alldım 4 lirayaa
gayet iyy gelldi sabun.ğül suyuylada nemelendiriyom mis gibiizemuszemus

şu sivilce izleri yokmu yaaa:çok üzgünüm:zaman sonrq geçiyoo kızarıklarıı çirkin görünüyo ama..pek önemsemiyoruz arttık..benimde adt dönmelerimde çıkıyo sonra biraz izi kalıyoo eledigimden doalyıı..bencede sabun en iyiisi..eskiler hep sabun kulanıyolarmışş..canımbayanssulusmile

benmde sıkıntıdan ve adet dönemine yaklaştığımdan alnımda 2 tane ve yanağımda 2 tane çıktı..3 gündür sebamed kullanıyorum ama bana mısın demiyo işin kötüsü p.tesi aşkımın d.günü beni böyle görmesini istemiyorumm(yarın önce günlük ağacı sabunu bakıcam o yoksada dove alıcam başka çare yok

canım geçmiş olsun..aynı sorun vardıı günlük agacı sabunu kulalndım 5günde kurutu bayanssulusmilebana çok iyii geldii..ğül suyuylada sil yüüznüüüü mis gbii..inşalah aşkınnın dogun ğününü kadar hepsi geeçr...zemuszemus

teşekkür ederim tatlım..sivilcelerim oldukça kurudu limon sürdüm sivilce olan yerlere artık son çaremdi ama iyiki kullanmışım..bu günde dove aldım dörtte bir nemlendirici olanından..yüzüme gül suyu kullanamıyorum çünkü acaip yağlı..burda günlük ağacı sabununu bulamadım ama mutlaka alıcam bi şekilde en azından reglim yaklaştığında kullanırım:))bu arada senin sivilcelerinin geçmesine çok sevindim tatlım..inşallah p.tesiye kadar benmkiler de tamamen yok olur:Saruboceq:

limonda kurutoo asit varyaa gül suyumu yaglı çok rahatlatıyo cilldi...zemuszemus
alll canım 4lira felan çok teşekür geçti sayılr biraz izleir var ştee az pztsi geçer inlalahhhh bak görrrr..gelişmeleri yazzopuyorumnanaktan

selamm,
bu günlük ağacı sabunu nerelerde satılıoki marketlerdemi,eczanelerdemi bende alayım regl dönemlerinde kulanayım.

selamm,
bu günlük ağacı sabunu nerelerde satılıoki marketlerdemi,eczanelerdemi bende alayım regl dönemlerinde kulanayım.

burcuucum as..ğünlük agacı sabunu aktarlardan bitkii satan yerlerden bulabilrisin..dogal sabun 4lira felan..ismide varda buran yazamıyorum marka ismi vermek yasak..o başlıyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…