- Konu Sahibi Sevgi Kelebexgxi
ben 4 aydır sivex ve imex kullanıorum ama hıc ı faydası olmadısenağlamasenağlamasenağlama
canım benim:1hug:isotrexine başla faydasını göreceksin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 4 aydır sivex ve imex kullanıorum ama hıc ı faydası olmadısenağlamasenağlamasenağlama
bana da doktorum aynı reçeteyi yazmıştı:) benim derin olmayan izlerim vardı iyi geldi o dönem cildim pırıl pırıl oldu fakat bu sene okul başlayınca ben yine yağlı yemeye başlayınca üstüne de stres eklenince sivilcelendim ve izlerim biraz belirginleşti. Sana tavsiyem düzenli kullan ve ilk 1 ay bi sonuç bekleme isotrexin 1 aydan sonra etkisini gösteren bir ilaç.kızlar doktorum bana sivilcelerim için cipro antibiyotik,ısotrexın ve nemlendirmek içinde bepanthene verdi bunları kullanıcam kullanıp faydasını görenler varmı? İnşallah faydası olur çok aşırı yok ama bu aralar azdı yine günlük temizlemem içinde babe nin ürünlerini tavsiye etti ama almadım daha.Bu ilaçları kullananlar yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürlera.s.
Benim sivilcelerim çene ve alın bölgesinde acayip iltihaplı ve fazlaydı denemediğim krem,kozmetik ürünleri kalmamıştı,sonunda roacutanne kullandım altı ay kadr,sivilceler tamamen yokoldu ama izleri kaldı,roacutanne tedavisinin hemen arkasından isotrexin werdi doktor ve oda izleri geçirdi,başlangıçta kıpkırmızı olan yüzüm şuan bembeyaz ve yumuşak,şuan bitirdim tedaviyi 1 yıl oluyo bitireli ama abartmıyorum hala tek bir sivilce bile çıkmadı 1 yıl boyunca,doktor son halimi görünce o bile inanamadı :roflol: Yani benim yıllardır bitmeyen sivilce sorunumu kurtaran roacutanne
isotrexin ikilisi oldu tavsiye ederim kıslar . . . .