- Konu Sahibi Sevgi Kelebexgxi
-
canım ben babenın sıvılcelı cıltler ıcın olan temızleyıcısını kullanıyorum memnunum ama abartı bı ovgude yagdıramıcam.. neyse ısotreksını kullandım oda ıyı bı krem zaten jel gıbı kullandıgım en etkılı kremdı ama yanııı duzenlı kullanman gerekıyo ben yapamadım sonunda basladım roaccutane a ve 1 ay 3 gun olmasına ramen cok degıstı sukurr
canm ben babe nin nemlendiricisini kullandm aynen yazıldıgı gıbı cok da ahım şahım bişey diil ısotrexin kullanan arkadasa sormak ıstıyorum bende yeni baslıycam
fayda gordumu acaba lekelerı azalttımı bende yanısıra monodoks kullanıyorum cevaplarsanız sevinirim teşekkürler
deniycem daha başlamadım ama düzenli kullanırım bakalım inş faydası olur kurtulurum babeyide almayı açıkcası düşünmüyorum doktorun da sponsor olduğu için tavsiyeye etti diye düşünüyorum şimdilik nivea nın temizleme jeli var akneli ciltler için onu kullanıcam tonik yerinede gülsuyu.
walla kızlar ben ısotrexın kullandım sonuçlarınıda 2 haftada aldım süper yani ama bi sabunla kullanılmasını öneriyorum yani temiz cilde uygulanmalı çünkü ısotrex gözenekleri sıkılaştırarak sivilce çıkmasını engelliyor
kızlar doktorum bana sivilcelerim için cipro antibiyotik,ısotrexın ve nemlendirmek içinde bepanthene verdi bunları kullanıcam kullanıp faydasını görenler varmı? İnşallah faydası olur çok aşırı yok ama bu aralar azdı yine günlük temizlemem içinde babe nin ürünlerini tavsiye etti ama almadım daha.Bu ilaçları kullananlar yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürlera.s.
canım ben babenın sıvılcelı cıltler ıcın olan temızleyıcısını kullanıyorum memnunum ama abartı bı ovgude yagdıramıcam.. neyse ısotreksını kullandım oda ıyı bı krem zaten jel gıbı kullandıgım en etkılı kremdı ama yanııı duzenlı kullanman gerekıyo ben yapamadım sonunda basladım roaccutane a ve 1 ay 3 gun olmasına ramen cok degıstı sukurr
kızlar ben tekrar ısotrexin ve imex kullanıyorum bakalım nolcek
canm ben babe nin nemlendiricisini kullandm aynen yazıldıgı gıbı cok da ahım şahım bişey diil ısotrexin kullanan arkadasa sormak ıstıyorum bende yeni baslıycam
fayda gordumu acaba lekelerı azalttımı bende yanısıra monodoks kullanıyorum cevaplarsanız sevinirim teşekkürler
arkadaşlar merhaba. bende ısoteksın ve monodoks kullandım.doktorum vermişti. ama maalesef çok memnun kalmadım ya... jeli zaten ben sevmedim, ne bileyim kullanamadım yani,,, sürdükten sonra kabuk kabul kuruyordu jel,, kötü gözüküyordu, e gündüz çalışıyorum dışarda sürükecek bişey değil, akşam evde eşimin yanında öyle oturmak ta istemediğim için kullanamdım açıkcası,, zaten 2 hafta kullandım bi gelişme olmayınca bıraktım bende.. belki ilerde görebilirdim etkisini ama olmadı yapamadım...
şuan dermadoc kullanıyorum, dermadoc sayesinde kurtulmaya başladım sivilcelerimden. sizlerede öneririm arkadaşlar....anlaşmalı eczanelerde satılıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?