slm cnm bende de vardı o dertten çok şükür kurtuldumKızlar benim yüzümde ki sivilciler hiç bitmiyo ve giderek iz kalmaya başladı hem çıkmamasını sagliycak hemde izini yok edicek kullandığınız veya bildiginiz bi ürün var mı ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar benim yüzümde ki sivilciler hiç bitmiyo ve giderek iz kalmaya başladı hem çıkmamasını sagliycak hemde izini yok edicek kullandığınız veya bildiginiz bi ürün var mı ??
İmex isimli bi krem var eczanelerde satiliyor reçeteli ve reçetesiz fiyatları değişiyor reçetesiz 22tl gibi bir şey kardeşimin sivilceleri çok fazlaydi su an tamamen yok olmuş durumda her gece uyurken sürer ama yaklaşık bir yildir bu kremi kullanıyor hic aksatmadan gün geçtikçe daha da azaliyoe tavsiye ederimKızlar benim yüzümde ki sivilciler hiç bitmiyo ve giderek iz kalmaya başladı hem çıkmamasını sagliycak hemde izini yok edicek kullandığınız veya bildiginiz bi ürün var mı ??
cildinize zarar verirsiniz bilmediğiniz uygulamaları yaparak.. bir doktora gidin. genellikle karaciğerden dolayıda olabiliyor... yüz görünen yerde aman lekelerinizi çoğaltırsınız bilmeden bişey uygulamayın derim... çok rahatsız oluyorsanız sivilceli yerlere kükürtlü sabun köpüğü sürün kurutması için. yada akşamları evde talk pudrası sadece sivilce olan yere sürün bir nebze kurumasına yardımcı olur ama yeni çıkacaklara faydası olmaz. o yüzden cildiyeci şart ...dktorda 3 aylık kullanılan haplardan verir genelde o hapları kullananların derisi hassaslaşır sıyrılır ama ilaç bitince pürüssüz olan ciltte gördüm...geçmiş olsun .o soyanları bende duydumda sanırım güneşe çıkmamak gerekiyor kullanırken o yüzden vazgeçmiştim almaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?