• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilce belası :(

ben katranlı sabun kullanırdım eskiden Şuan 30 kusur yasında<yım sivilcem fazla cıkmıyor halıyle:)) Simdi daha pratık bi çözümüm var cildi temiz tutmaz için. Bi bardak suya 4 5 damla lavanta esansı atıp dolapta tutyorum aksamları yuzume suruyorum o gun bugundur cildim tertemiz ustelık cok da uyguna geliyo

Kızlar benim yüzümde ki sivilciler hiç bitmiyo ve giderek iz kalmaya başladı hem çıkmamasını sagliycak hemde izini yok edicek kullandığınız veya bildiginiz bi ürün var mı ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm cnm bende de vardı o dertten çok şükür kurtuldum
kullandığım ürünleri söyliyim sana
ilk önce cildinin yağ dengesini düzenlemen gerekli
bunun için de her gün düzenli olarak cildine uygun ürünlerle temizleyip bakım yapmalı ve bol bol da su içmelisin
ben nutrigina pembe greyfurt özlü jeliyle yüzümü yıkıyorum
ardından avonun clear skin perfection toniği ile yüzümü siliyorum (en çok sivilcede etkisi olan kurutan ürün bu )
daha sonra lorealin skin perfection serumunu 10 dk sonrada nemlendiricisini sürüyorum.(bu 2 üründe tonkle kuruyan cildini nemlendirip sivilce izlerinide onarıyor ve cilt lekerini giderip tonunu düzgünleştiriyor)
bu ürünleri kullanmaya başladığımdan beri cildimde regli günlerim hariç sivilce çıkmıyor
o zamanda bile en fazla 1-2 tane ıle atlatıyorum
çıktıkları zamanda yıne nutrıgına nın sivilce jeli var kuruyana kadar günde bi kaç kez cildimi tonikleyip onu sürüyorum.:KK36:

Neutrogena visibly clearın yüz temizleme jeli watsonsta satılıyor sivilce,siyah nokta daki yağları temizliyor birde asprini ezip limon sıkınca yüzündeki sivilceleri ve izlerini geçiriyor ben yapmıştım tavsiye ederim

ben çok bitkisel yöntem kür denedim ama hiç biri çare olmadı, doktora gittim 9 aylık bir ilaç tedavisi gördüm şimdi ayda yılda bir çıkıyor, geç olmadan doktora görünün bence.

Kızlar benim yüzümde ki sivilciler hiç bitmiyo ve giderek iz kalmaya başladı hem çıkmamasını sagliycak hemde izini yok edicek kullandığınız veya bildiginiz bi ürün var mı ??

Klasik olacak belki ama ergenlik yıllarımdan beri kükürtlü sabun hep işe yaramıştır benim için. Bir de son senelerde yanında aleo vera kullanmaya başladım. Sivilce veya sivilce izlerinin üstüne direkt saksıdan koparıp sürüyorum. Bence etki ediyor. Denemeni öneririm. :KK48:

merhaba hanımlar orfleymin ürünlerini tavsiye edebilirim size ben satışını yapan bi lider olarak çok rahat tavsiye ederim size kime satıysam çok memnun kaldılar kızımada kullanıyorum aynı ürünleri memnunuz yani tavsiye edrim size

benim de sivilce sorunum var fakat karaciğerimden kaynaklı o yüzden sabunlar fayda vermiyordu çok şey denemiştim bir sürekli bişeyler denemek insanın cidden psikolojisini bozuyor. o yüzden ciddi şekilde sivilce sorunu olanlara önerim işinde uzman bi cilt doktoruna gitmeniz. ben öyle yaptım bir yıl boyunca roacotan ( ismini yanlış yazmış olabilirim fakat okunuşu buydu) ilacı kullandım doktor kontrolünde her ay kan tahlililerim yapılıp kilom ölçülüyordu. bu şekilde geçti şu an normal ciltlerde olduğu kadar regl dönemlerimde sıkıntı ve strest altındayken çıkıyor. doktora gitmenizi öneriyorum

kızlar bence sogan suyu kürü yapın ne varsa dogalda var..bide ben şimdi başka bi rahatsızlıktan dolayı yasmin die ilaç kullanıyorum onunda faydası oldu sanki yuzudme hiç bişey kalmadı AMA bu dedğim ilaç dogum kontrol hapı rastgele alınmaz yinede bi dr görünün ama sogan suyunu yabana atmayın google yazınca cıkıyor sivilce kürü

İmex isimli bi krem var eczanelerde satiliyor reçeteli ve reçetesiz fiyatları değişiyor reçetesiz 22tl gibi bir şey kardeşimin sivilceleri çok fazlaydi su an tamamen yok olmuş durumda her gece uyurken sürer ama yaklaşık bir yildir bu kremi kullanıyor hic aksatmadan gün geçtikçe daha da azaliyoe tavsiye ederim

Bende cildiyeciye gidip bi ton krem kullandım ama bırakınca kullanmayı eskisi gibi oluyor yüz.sürekli kullanınca iyi ama sürekli kullanma çözüm değil kalıcı bişey lazım. Ben en son doğal zeytinyağı sabunu getirttim ayvalıktan. Onunla yüzümü yıkayıp fushi organik argan yağını sürdüm her akşam.baya etkisini gördüm.jellerden ziyade zeytinyağlı sabun daha doğal ve daha uygun fiyatlı..krem yerine de nemlenmesi ve ciltteki yağı dengelemesi açısından argan yağı kullandım organik.. Deneyebilirsiniz

Sivilcenin baslica nedeni yanlis beslenme oluyor genelde ve yüzünüzü hergun temizlemedigimizde cikabiliyor.bol su sağlıkli beslenme ve temiz bir cilt

Ben yüzümü sabah ve akşam niveanın aşağıda resmini koyduğum mavi sabunuyla yıkıyorum. Makyajlıysam da bununla temizliyorum. Benim cildim inanılmaz yağlı, karma flan değil yani. Tonikmiş,temizleme sütüymüş..yüzüme zarar vermekten başka hiçbir faydası olmadı. Üniversitedeyken heves ettim kullandım ama 2009 dan bu yana hiçbirini kullanmıyorum.
Daha sora gül suyu ile siliyorum.Gül suyunun sivilcelere çok etkisi var. Cildi sıkılaştırıyor ve sivilcelerin giderilmesine yardımcı oluyor.Ben rosense kullanıyorum. Otacı kullanan arkadaşım da var,o da memnun.
Ayrıca fondoten kullanmıyorum. Çünkü sivilce flan olmadığı için ihtiyacım olmuyor.
Yüz kremi de önemli,ben deborah ın aşağıda resmini koyduğum kremini kullanıyorum. Onu da sadece allık sürmeden önce..
Tecrübeliyim bu konuda,yaşayarak öğrendim.Bütün özelimi açtım yaa ; kulak ardı etmeyin derim:)
DSCN6606.JPG
7380_buyuk_zoom.jpg

57_0.jpg

sivilce çıkması hormonel bir durum belirli yaşa kadar çıkabiliyor. ama azaltmak ve izlerini yok etmek bizim elimizde..

ben 3 senedir evde kendim tca kimyasal peeling yapıyorum tavsiye ederim en derin izler bile 3 seasnta yok oluyor.

lk % 15 tca ile başladım şimdi % 25 yapıyorum yeni başlayanlar % 20 yada % 15 kullansın... bizde diye bir siteden alıyorum ben gayet memnunum.

o soyanları bende duydumda sanırım güneşe çıkmamak gerekiyor kullanırken o yüzden vazgeçmiştim almaktan
cildinize zarar verirsiniz bilmediğiniz uygulamaları yaparak.. bir doktora gidin. genellikle karaciğerden dolayıda olabiliyor... yüz görünen yerde aman lekelerinizi çoğaltırsınız bilmeden bişey uygulamayın derim... çok rahatsız oluyorsanız sivilceli yerlere kükürtlü sabun köpüğü sürün kurutması için. yada akşamları evde talk pudrası sadece sivilce olan yere sürün bir nebze kurumasına yardımcı olur ama yeni çıkacaklara faydası olmaz. o yüzden cildiyeci şart ...dktorda 3 aylık kullanılan haplardan verir genelde o hapları kullananların derisi hassaslaşır sıyrılır ama ilaç bitince pürüssüz olan ciltte gördüm...geçmiş olsun .

doktora gitmeden urun kullanmayın bence ..ben sivilce ve izlerim için gittim azalderm verdi basarılı bi krem

ben roacuttane hapı kullanmanı tavsiye ederim.yan etkısı falan var evet ama kullanıp da pişman olan hiç görmedim ben.kendimde dahil.zaten doktor kontrolunde oluyorsun.onun dışında sivilceye iyi gelen dermologıca medıbac serisi yüz temızleme jelı

Canım limon sür yüzüne,benim de stresten çıkmıştı 1 günde hemde,geçen cumartesi sabahı ,şok olmuştum hatta,saydım alnımda tam 6 -7 tane çıkmıştı,bir de 3ü peşpeşe çıkmış.:KK53:
Hemen o akşam yüzümü güzelce suyla yıkadım,ve limonu ikiye bölüp sivilcelerin olduğu yere sürdüm,baya yandı ,ama ertesi gün küçülmüşlerdi bayağı ,ve 2 gün sonra iz falan kalmadı :KK31:

Back