Sivilce belası :(

hazan314

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
84
8
18
34
Bursa
Kızlar benim yüzümde ki sivilciler hiç bitmiyo ve giderek iz kalmaya başladı hem çıkmamasını sagliycak hemde izini yok edicek kullandığınız veya bildiginiz bi ürün var mı ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Varsa öyle birşey banada yardimci olun.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende bu sene bayağı aşındırdım cildiyenin yolunu ama leke bıraktı sivilce ve geçmedi verdiği kreme rağmen. Önceki gecelerden birinde kanalları gezerken İbrahim saraçoglunun programında lavanta kürü diye bişey duydum denemek istedim bugun 4.günüm banamı öyle geliyor yoksa gerçektenmi bilemedim ama lekem silikleşmeye başladı hatta aktarın önerisiyle bi miktarda tonik yapmak için haşladım sabah akşam yüzümü onunla siliyorum. Bi yan etkisi yokmuş ve oldukcada ucuz bi bitki deneyin derim isterseniz. Tam etkisi 1 haftada belli olur sanırım yine bilgilendiririm sizi yararlı yada işe yaramadı diye :)

Çok sağol canım bilgilendirmen icin tam olarak nasıl kullaniyosun bide sürekli kullancaz mi ara vercez mi deneyeyim bende canıma tak etti artık :)

Bende zahide nin programimda suna Dumankaya ya denk geldim oda cildi soyup izleri yok eden kozmetik ürünleri var ama yayında marka veremiyorum dedi onu da merak ettim acaba ne diye

1,5 su bardağı kaynayan suya 1 tatlı kasıgı lavanta ekliyosun kısıkta 10dk kaynamaya devam ediyo, sonra sıcakken süzüp ılınınca 1 bardak içiyosun, o kalan yarım bardaklık kdrıda sürersin pamukla soğuyunca :) 15 gün yapılıyor

o soyanları bende duydumda sanırım güneşe çıkmamak gerekiyor kullanırken o yüzden vazgeçmiştim almaktan

öncelikle yaşın kaç..ben 25 yaşındayım ve liseden beri kullnmadığım şey kalmadı..şimdi o ürünlerin acısınıda çekiyorum.cildim inceldi hassas çok fazla.birisi deseki 10milyara bişey var kesin geçiyor vereceğim yani psikolojim o derece bozuk.evliyim eşime böyle görünmk çok üzüyor beni..gerçktn artık psikolojim çöktü

o soyanları bende duydumda sanırım güneşe çıkmamak gerekiyor kullanırken o yüzden vazgeçmiştim almaktan

Çok sağol canım deniycem bunu :)

Bende 21 yaşındayım benim de derim cok ince ve hassas bi çok ilac kullandım ve etki etmedi ama dedigin gibi benim içinde en kötüsü eşime böyle görünmek ; (

ortak noktalarımız varmış ..şu anda uyguladığın bir şey var mı yada düzelme

Kızlar benim ole çok sivilcem hiçbir donememimde olmadı ama bir dönem sivilcelerim çıkmaya başlamıştı kortizon tedavisinden sonra,doktor belissia akne sabunu vermişti,benden sonra iki arkadaşım da aldı çok memnun kaldılar,belki bir ise yarar size de soleyeyim dedim :) eczanelerde satılıyor 18 ya da 19 lira tek kötü yani çabuk bitiyor ama ben siyah noktalarim dahil çok faydasını gördüm .Bir de sivilcelerle güneşe çıkmayın sakin iz o yuzden kalır.Yüksek koruyuculu güneş kremi kullanmak gerekir sivilceli cilt tabi yağsız su bazlı.

Çok sağol canım hemen alicam bunu :)

Sudocremi önerebilirim.Eczanelerde satılıyor fiyatı 12 lira.

Sudocremi önerebilirim.Eczanelerde satılıyor fiyatı 12 lira.

Canim acnelysa diye bi krem var bide ayni firmanin urettigi daha dusuk soyma ozelligi olan bi krem daha var . Ben acnelysa kullandim. Ise yariyo. Ama surekli gunesten korunman lazim. Isiktan bile. Bende acnelysayi biraktim simdi. Ama tekrar baslicam musait bi zamanda.

Kullandın mı sen canım

Benim cildim çok şükür sorunlu bi cilt değil arada küçük sivilceler çıkıyor.Geceden sürüyorum sabaha kadar geçmiş oluyor.Sudocrem sadece sivilcelerde değil kızarıklıklarda,yanıklarda,lekelerde ve epilasyon sonrasında da kullanılıyor.

Ben de deneyeyim bakalım belki faydasi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…