- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.341
- 398
- Konu Sahibi Pelinimben
-
ben nedense sıvı deterjanın çamaşırları güzel temizlediğine bir türlü inanamıyorum. bende aldım hemde bir dünya para verdim öylece duruyor. yerleri siliyorum :)
ayni his bende de oluyor 3 kapak falan dokuyorum bu seferde asiri köpuruo bende bidaha almadm toz deterjann kullaniyorum
Ben de öyle düşünüyordum ama perwoll ile ariel hoşuma gitti iyi temizliyor. Önceden persil almıştım güzel temizlemiyordu hele bingo leşti olduğu gibi çıkarıyodu çamaşırları.bende öyle iki kapak attım. sonra içime sinmedi makina içine bir kapak daha koydum. sonra çamaşırları çıkarınca iki saat inceledim çamaşırları. yok ya toz deterjanın verdiği hissi alamadım benlik değil..
Akması normal sıvı ve akışkan madde makinanın içine akıyor çamaşırlarla temas ediyor deterjan gözünden makinanın içine doğru yol alır deterjan.Hanımlar merhaba belki yeri burası değil ama çamaşır deterjanında sıvıya geçtim makinayı başlatmadan 1 kapak dolusu doldurdum aktı doldurdum aktı ve yine doldurdum aktı gitti sonra toz koydum siz nasıl yapıyorsunuz akıp gidiyor başlamadan sizinkide mi bu şekil oluyor çamaşırlarımın deterjanla yıkandığından nasıl emin olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?