Sivas///58

Allah rahmet eylesinn.. mekanı cennet olsun peygamber efendimize komsu olur insallah..
herkes çok üzüldü rabbim ailesine sabırlar versin..şiirini duydukça içim kötü oluyor..:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

112 görevlisiyle konuşması kulaklarımdan gitmiyor..ALLAH rahmet eylesin.diğer 3 partilinin cenazesini veriyor tv dayanamıyorum.ALLAH (cc) ailelerine sabır versin..

az önce tvde muhabirin bulunuşunu gösterdi.üstünü kar örtmüş bulan kişi karları attı üstünden uzanmış yere çok kötü oldum..

112 görevlisiyle konuşması kulaklarımdan gitmiyor..ALLAH rahmet eylesin.diğer 3 partilinin cenazesini veriyor tv dayanamıyorum.ALLAH (cc) ailelerine sabır versin..

bende aynen senin gibiyim canım yaa ,
adamcağız ayağı kırık olmasına rağmen nasıl gidebilmiş o acıyla...

slm arkadaşlar.sivasta güzel bi kuaför arıyorum sivaslı değilim.ilçesinde kalıyorum.nereyi önerebilirsiniz.şimdiden teşekkürler

sivasta yimpaş güzellik merkezi var ben çok memnundum banada tavsiye etmişlerdi ama oraya gideli bayaa oldu hala yerindemi bilmiyorum.birde emniyetin kuaförü var piyasanın yarı fiyatına herşey.güzelde yapıyorlar.sivasta oturuyorum ama sivaslı değilim.

emoş`cuğum tşk ederim saçlarımı kestircem o yüzden güvenilir ve güzel kesim yapan bi yer olsun istiyorum.malum saç olunca insan tereddüt ediyor.tekrar saol

canım siwas lisesini orda yaren war oraya gidebilirsin kesinlikle tawsiye ederim emoş senin emniyetin dediğin yerdeki nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…