Sivas///58

bulunan cesetler arasında yokmus muhsin yazıcıoglu
bir ümit bekliyoruzz bakalım inş bişe olmamıstır sevenlerine bagıslasın rabbim

KELıMELER tükendi sevenlerinin başı sağolsun SıVAS AĞLIYOR YıĞıDıNı YıTıRMıŞTıR DUALARDA BULUŞALIM DOSTLARIM

Tüm türkiyenin başı sağolsun. çok kötü bi olay Allah kimseye vermesin. Allah sabır versin

günaydın hemşolar hala çelişkili haberler var diyor tv. ümit edeyimmi bilemiyorum.duygularım karma karışık..

slm hemserilerim a.s.
Allahım rahmet eylesin sivasımız bir yigidini yitirdi :çok üzgünüm:
Sevenlerine ve ailesine bassaglıgı, sabır diliyorum :a015:

Sivasımızın Gururuydun Gururu Olarak da anılacaksın :( sanki biryerlerde ! hayır ben hayattayım meraklanmayın geleceğim diyor gibi geliyor bana...:çok üzgünüm:

arkadaşlar cemil çiçek açıklama yapmış 4 kişi bulunmuş. şuanda bir savcı birde sivil savunma ekibi enkazın başında inceleme yapıyormuş..haber türkte..

:çok üzgünüm:bende çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum neden insanlara doğru dürüst bi açıklama yapmıyorlarki hop oturuyoz hop kalkıyoz yazık insanlar beklemekten telef oldu...bi umut varmı acaba inşallah diyorum ama bu ayazda tipide ne biliyim biraz zor. orda yoksa nerde nereye giderki acaba halikopterden fırladıda başka yerlerdemi offfffffff kafam çok karışık çok üzülüyorum sivas aşığı bi insandı başkanımız onu çok seviyorum inşallah bulunur.............:çok üzgünüm:

kızlar başımız sağolsun memleketimizin çok değerli bir insanını kaybettik 4gündür ölümü konduramadık üzerine hep bir umutla bekledik ama çok acı bir şekilde hakkın rahmetine kavuştuklarını öğrendik biz bu kadar uzaktan içimiz yandı allah ailesine sabırlar versin. Bugün kardeşimle konuştum sivas ta hiç kimsenin yüzü gülmüyor diyor kaç gündür inanın tebessüm bile edemedik, çok acılı bir hayatı olmuş muhsin yazıcıoğlunun ölümü de öyle oldu rabbim ahirette rasulune komşu eylesin inşeallah

Memleketimiz yastaaa tüm yigidolar olarak cok degerli bir insanı bir yigidoyu kaybettik :çok üzgünüm: senağlama

:çok üzgünüm: offff okadar üzüldüm ki anlatamam hepimizin bası sağolsun biz bu haldeyken aileleri düşündükce dahada fena oluyorum senağlama
Allah rahmet eylesinsenağlama

Back