Sivas///58

İnşallah tatlım seninde haberlerini alcaz inşallah. :Saruboceq:
Nasılsın görüşemedik bu günlerde.Buluşmada keyifli geçmiş yerimseniben

Evet buluşma harikaydı acayip güzel geçti Şeniz
Görüşemeyiz tabi uyuyorum da ondan görüşemyoruz :1closedeyes:

Bu arada amin inşallah haberlerimi verecem bende velved bacım gibi :Saruboceq:

Evet buluşma harikaydı acayip güzel geçti Şeniz
Görüşemeyiz tabi uyuyorum da ondan görüşemyoruz :1closedeyes:

Bu arada amin inşallah haberlerimi verecem bende velved bacım gibi :Saruboceq:
Evet yaa okadar çok uyuyosunki hayla görüşemedik kaydirigubbakcemile3
Hayırlısıyla inşallah canım gelicek güzel haberler hihoyyyt

Canım benim Allahım tamamına erdirsin çok sevindim gerçekten.
Hem sivas kızı hem sivas gelini oldun he hayırlı uğurlu olsun gülüm Şeniz
tşklerr cnm amin inş :Saruboceq:
evet öyle oldum :lepi:
ayyyy bende öyle olacam inşallah :Saruboceq:
Hayırlı olsun bacım nişan resimleride var mı bari görelim CADIARZU

tşkler cnm sende ol inş Şeniz
amin inş hayırlı olurrr daha elimde degil resimler koyarım inş :asigim:

dört gözle bekliyorum bacım fotoları.

Turuncuuu anam sen gece uyurkende ben uyumuyorum kaydirigubbakcemile3
Bu hafta gece nöbetcisiyimde o bağlamda yaniii mirmirmirmir

Sağol canım
Gündüzleri uyumakta ayrı bir dert yahu şu seçimler bitseydi bi seçim arabaları dolaşıyo ya berbat bişey strese giriyorum onların sesleriyle uyuyamıyorum -tatlicadiarzu-

Sağol canım
Gündüzleri uyumakta ayrı bir dert yahu şu seçimler bitseydi bi seçim arabaları dolaşıyo ya berbat bişey strese giriyorum onların sesleriyle uyuyamıyorum -tatlicadiarzu-
Haklısın zor olur.Burda gezen eden yok valla ruh gibi memleket kaydirigubbakcemile3

Sanslısınız yani bizim burda dün işe geliyodum saat gece 10 ozmn bile geziyolardı kafamçokkarıştı

selam canım hoşgeldin aramıza :1hug:

zubeyda o siteye ben girdim ama canlı olarak nerden izleniyo bulamadım bi cvp yazsan canem

SLM ÇİLEK82 SİVAS BELEDİYESİNE GİRİNCE DUYURULAR DİYE Bİ BÖLÜM VAR ORDANADA VİDEOLAR VAR ORAYADA GİRDİNMİ KAMERA ÇIKIYO KARŞINA CANLI YAYIN YAZIYO YANINDA İŞTE ORAYI TIKLADINMI SİVAS KARŞINDA CANLI CANLI.bulursan yaz buldum de...

kızlar iyi geceler...sivasın canlı görüntülerini izledim çok begendim...özlemişim sivasımı...bu arada hemşerimiz muhsin yazıcıoğlu ve ekibine çok üzüldüm inşallah hayırlısı olur ve bulunurlar....

cnm çok sağol izledim ne güzelmiş memleketim :lepi: ama hava karanlık galiba. cumhuriyet meydanında ışık falan yok mu ya arabalar vızır vızır geçiyo insanlar karşıya geçmek istiyo arabanın nerden çıkacağı belli olmuyo

slm hemsolarım :lepi:
hayırlı cumalarrrrrrr Rabbim gönlümüze göre versin inş :Saruboceq:

Çok ÜzgÜnÜm Çoooooook
hemŞerımıze dua edelım lÜtfen bu mÜbarek gÜnde ............rabbım sevdıklerıne sabır versın.

kızlar bende çok üzüldüm hemşehrimiz hemde adam gibi adamdı muhsin yazıcıoğlu allah bir mucize gösterir inşeallah aramıza tekrar döner dualarımız onlarla

Çok üzgünüm bende. :çok üzgünüm:
Allahım ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar versin :Saruboceq:
İyi haberlerini dört gözle bekliyoruz :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…