- 13 Mayıs 2008
- 1.376
- 0
- 116
- Konu Sahibi Bencitlembik
-
- #1.461
Hoşgeldin canımm.Nasılsın kıs görüşemedik son günlerde kaydirigubbakcemile5selam hemşolarım
Hoşgeldin canımm.Nasılsın kıs görüşemedik son günlerde kaydirigubbakcemile5
İyiyim canım saol.iyiyim cnm sen nasılsın? ewt kız nerelerdesin hiç görünmüyosun
izmit merkezde misin sen? 3-4 kere gelmiştim iş için. daha doğrusu merkezden binip sgk ya gitmiştim kuruçeşmeye :)))
İsmim seda hemşomm.23 yaşındayım.4 yıllıkta evliyim yerimsenibençilek hemsom hosbuldum nasılsın bakalım :)
turuncuuu ah turuncu ah bide ismini bilsem hemsocumeweeet valla senle topragız biz artık
İsmim seda hemşomm.23 yaşındayım.4 yıllıkta evliyim yerimseniben
Malesef canım :çok üzgünüm:ohh ne güzel canım benim mutlulugun hiç tükenmesinbebiş varmı sedacımm
Malesef canım :çok üzgünüm:
İzmite bi gdelimde tedaviye tekrar başlicaz :çok üzgünüm:
Senin varmı bebiş peki
Allah razı olsun canım benim.4.5 aylık bi oglum var hayatım.
Allahtan hayırlısı olsun insallah en kısa zamanda bi bebişin olur canım benim senin için dua edicem :)
Allah razı olsun canım benim.
Seninde oğluşunu Allah bağışlasın
de bakem o topik neymiş hele bende geleyim :)))İyiyim canım saol.
Hergün kk dayım aslında ama benim geyk sohbetinde bi topiğim var genelde orda oluyorum. a.s
Çankırıda oturuyorum aslında ama 1 ay içinde tayinimiz oluyo ve izmite gidiyoruz.Eşim oralı çünkü bende şimdiden değiştim yaşadığım yeri yerimseniben
çilek hemsom hosbuldum nasılsın bakalım :)
turuncuuu ah turuncu ah bide ismini bilsem hemsocumeweeet valla senle topragız biz artık
:enbuyukkk:ne güzel burada hemşerillerim var bende sivaslıyım yeni üye oldum
Hoşgeldin hemşooo delikafadulden:enbuyukkk:ne güzel burada hemşerillerim var bende sivaslıyım yeni üye oldum
Canım benim Allahım tamamına erdirsin çok sevindim gerçekten.slm hemsolarım kaydirigubbakcemile2
size güzel haberlerim varr nişanlandım :))
Canım benim Allahım tamamına erdirsin çok sevindim gerçekten.
Hem sivas kızı hem sivas gelini oldun he hayırlı uğurlu olsun gülüm Şeniz
İnşallah tatlım seninde haberlerini alcaz inşallah. :Saruboceq:ayyyy bende öyle olacam inşallah :Saruboceq:
Hayırlı olsun bacım nişan resimleride var mı bari görelim CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?