E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Bencitlembik
-
- #1.361
selam bende sivas lıyım ben kk ya yeni kayıt oldum ben yanlış yere konu açmışım bekle bekle sivaslı yok ama burayı görünce sevindim delikafadulden bayağ hemşerim varmış ben bilecikte yaşıyorum evlendim buraya geldim sivası çok özlüyorum anca senede bi gidebiliyorum 6 yıldır gurbetteyim senağlama
:1closedeyes: sözde sivaslı seniiiii:1closedeyes:
Neyse canım gidecez işte birlikte ne güzel gezinip tozunup gelecez
Sonrada Kayseriye geliriz sonra herkes yoluna diyemiycem hiiiç kusura bakma peşinden istanbula gelecem yerimseniben :asigim:
canlarım hoş buldummmmmm
beni nasılda özlemişsiniz maşallah unutulmuşuz way vefasızlar wayyyy yeni dostlar gelince esKiler unutulurmuş eh nede olsa SANAL ALEM ama ben UNUTULACAK hatunmuyum ................aşk olsun size
İyilik canım sağolasınvelved turuncu nasılsınız hayırlı cumalar sizede. a.s.
Hemşom yine vuracan ama benim günümün 12 saati uykuda geçer zati. kaydirigubbakcemile3bu saatte ne uykusu :mymeka:
Ben sabahın 5inde kalktım :çok üzgünüm:
6 da işe geldim :çok üzgünüm:
Bİde başımıza toplantı çıktı yoksa ne güzel 3te çıkıyorum ama şimdi çıkış belli olmaz :çok üzgünüm:
Ya gece calışmayı daha çok seviyorum sabahın köründe uyanma derdi olmasında hep gece calısayım mirmirmirmir
velved turuncu nasılsınız hayırlı cumalar sizede. a.s.
Hemşom yine vuracan ama benim günümün 12 saati uykuda geçer zati. kaydirigubbakcemile3
Bugün değişiklik yaptım sadece.Bakalım erken kalkmalara alışırsam hep kalkarım.
Allah kolaylıklar versin sanada canım yaa.Merak etme normaldede senin yerine uyuyorum ben kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?