Sivas///58

amannn yine aynı değişen bişey olmamış arkadaşlar siz iyisimi gürünlülere ayrı bi topik açın ne ya bu biz has SİVASLIYIZ bırakın şuralı buralıyı SİVASLIYIM diyen beri gelsin :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

sevincimi nasıl belli etsem bilemiyorum sivası görünce çok sevindim hakketen biz sivaslılar birlik beraberliği çok seviyoruz.Arkadaşlar ben doğma büyüme istanbulda yaşayan bir sivaslıyım bu yıl 2 kez gittim hakkaten çok güzel bir şehir olmuş adeta iç anadolunun istanbulu olmuş memleketim herşey ve herkes cıvıl cıvıl.Ben 27 yaşındayım evliyim ve çalışıyorum tüm hemşehrilerime sevgilier selamlar.herkesi öpüyorum

ne güzel herkes memleketini görmüş ama bana nasip olmadı. doğma büyüme istanbulda yaşayan sivaslıyım bende. zaten istanbulun çoğu sivaslıymış

ASUM hoş geldin bekleriz arada bi uğra canım ÇİLEĞİMDE olmasa kimseler uğramıyo gülüm benim güzel hemşolarım

evet cnm ben uğruyorum ama kimse bişey yazmıyo bana tınlamıyolar :roflol: kangallıyım bende bu arada

Selam kizlar araniza bir Sivasli daha katiliyor.Nasilsiniz hanimlar bende 12 senedir yurtdisinda yasiyorum aslen Sivasliyim.Allah nasip kismet ederse bu yaza gidecegim Sivasa.Hepinizi öpüyorum.

hemşirelerim de çalışma saatleri böyle oluo canım işte allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…