Sivas///58

Hemşerilerim merhaba.. Ben de İstanbul doğma büyüme aslen SİVAS lıyım. şuan da Rize de yaşıyorum. Bu sene gidemedik Sivas a.. Gözümde tütüyor. Rize de sürekli hemşeri arıyorum ama bulamadım Burada hemşerilerimi görmek çok güzel...

Köy sakinleri Yağmur Duasına çıkmışlardı.Bütün Köy ahalisi toplandı.İçlerinden birinin elinde Şemsiye vardı. Bu: İNANÇ'TIR. Babalar bebeklerini havaya hoplatır,çocuklar gülmekten bayılır.Yere düşeceklerini akıllarına bile getirmezler.Çünkü babaları onları tutacaktır. Bu: GÜVEN'DİR Yatağımıza girerken yarın uyanıp yaşamaya devam edeceğimize dair teminatımız yoktur.Ama yinede ertesine güne dair planlar yaparız. Bu: ÜMİT'TİR İnancınızı Güveninizi ve Ümidinizi hiç kaybetmemeniz dileğiyle NİCE BAYRAMLAR DİLİYORUM...

bütün hemşerilerimin kurban bayramını kutlar sağlıklı ve neşeli daha nice bayramlar geçirmenizi dilerim...hepinize kucak dolusu sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…