Sivas///58

merhaba kızlar.bende sivas divriği liyim.ama nerelisin diye soranlara divriğiliyim derim hep :)
divriği de oturuyodum üniversiteyi sivasda okudum.evlenince istanbula taşındım.oraları çok seviyorum ve çok özlüyorum.ist. divriğililer varsa görüşmek isterim
hepinizi çpüyorum topraklarım :)

bütün sivaslılara selamlarrra.s.
ben doğma büyüme sivas eşim kangallı bende sonradan olma kangallısırnaşık şey

MERHABALAR
şuan trabzonda oturuyorum fakat gümüşhaneliyim eşimin işi nedeniyle sivasa taşına biliriz henüz netlik kazanmadı
ama çok endişeliyim orada tek başıma napıcam bilmiyorum nasıl bi yer zaman geçirebileceğimiz güzel yerleri var mı büyük mü ne bileyim bu tür herşey kafamı kurcalıyo nolur bana sivas hakkında bilgi verin

İstanbul'luyum fakat aslen Sivas Divriği'liyim,2-3 yılda bir fırsat buldukça gidiyorum Sivas'a,memleketimi seviyorum...

sevgili kardeşim ghaneli
Sivası çok seveceğine eminim sen dışarda konuşulanlara aldırma endişe etme Sivaslılar yabancıya kol kanat gerer yarım ekmeğini paylaşır gönlün ferah olsun orası çok güzel bir şehir hiç sıkıntın olmaz her aradığını bulma imkanın var ben Sivaslıyım AİLEM ORADA arada gider gelirim ben Ankarada yaşıyorum SİVAS GİBİSİ YOK NEDE OLSA TOPRAĞIM sevgiler canım

Kesinlikle katılıyorum...Bizim insanımız diye söylemiyorum ama Sivas'lılar mert,yiğit ve bir o kadar da misafirperver insanlardır,kapılarını düşmanları dahi olsa açarlar...Sivas bir başka güzeldir...

slm kızlar ben de sivas divriğliyim bayırüstü köyü (timisi) ama istanbulda yaşıyorum
hiç gidip göremedim memleketimi
bütün hemşerilerime selamlarkaydirigubbakcemile2

sivas kangallılar size seleniyorum ve tüm hemşerilerim şu an dışarda karda yagsa sivası hatta kangalı seviyoruuuuuuuuuummmmmmm

selam tüm hemşerilerim bende sivaslıyım bu sayfayı tesadüfen gördüm ve çooook mutlu oldum tabi birazda duygulandım çünki osmaniyede oturuyorum yani gurbetteyim hepinize sevgiler canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…