Sivas///58

slm kızlar ben ıstanbuldayım ama annem ve esım sıvaslı bende 2 kez geldım.sıvas ımranlı ve zarayı bılıyorum sevgıler hepınıze

cumamsjrh2ot8.jpg

Selam arkadaslar uzun zaman dir ugrayamiyorum hepinizi ve sivasimi cok özledim.Nasilsiniz arkadaslar haller keyifler yerindemi? Ben yeni dogmus bebisimle ugrasmaktan nete girmeye pek firsat bulamiyorum buldukca size göz atiyorum ne var ne yok vatanim da diye hepinizi hasretle öpüyorummmmmmm

canlar hayırlı cumalar kandiliniz mübarek olsun nasılsınız bende iyiyim arada izine çıkıp geliyorum ne olsun huyum kurusun ..............

olurmu bende varım:-)
bende almanya doğumlu,sivaslıyım ama istanbulda yaşıyorum.
yarın madımakmı yapsam acaba ?:-)
yada patatesli hingel mmhhh

hemşerilerime selamlar bende sivaslıgım yalnız istanbulda yaşıyorum kangal pınar gözü köyümüz insan mutlu oluyor hemşerilerini görünce başlıgı acan arkadaşıma teşekkür edrim iyi geceler..

kardelen canım hoş geldin canım
kızlar nasılsınız ben biraz rahatsızım üştmüşüm bir elimde mendil bir elimde çay dolaşıyorum bayram nasıl geçti Sivasa giden varmıydı

kardelen canım hoş geldin
kızlar nasılsınız ben biraz rahatsızım üştmüşüm bir elimde mendil bir elimde çay dolaşıyorum bayram nasıl geçti Sivasa giden varmıydı

selam sivaslılar.ben sivaslı değilim ama 3yıldır güründeyim.eşimin işi nedeniyle burdayız

Selamlar hemsolarim ne var ne yok memleketimde diyin bakim.Hic ayni zamanda bulusamiyoruz topigimizde hepinize kucak dolusu selamlar.Ben cocuklarin yüzünden sik giremiyorum ama her seferinde bakiyorum sizleri cook seviyorum kalin saglicakla..
Cok tesekkürler zuruncu buarada :)))

Back