• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivas///58

merhaba güzel sivaslı hemşehrilerim.. bende svasa bağlı en güzel ilçelerden biriyim.buranın adresini veren sevgili arkadaşıma gönül dolusu teşekkürler. sizinle güzel ve edebi paylaşımlarla bulunmak üzere buradayım. hepinize güzellikler gönderiyorum.

merhaba güzel sivaslı hemşehrilerim.. bende svasa bağlı en güzel ilçelerden biriyim.buranın adresini veren sevgili arkadaşıma gönül dolusu teşekkürler. sizinle güzel ve edebi paylaşımlarla bulunmak üzere buradayım. hepinize güzellikler gönderiyorum.

harika eserlerinle seni burada görmek ne büyük mutluluk bitanem:1hug:

harika eserlerinle seni burada görmek ne büyük mutluluk bitanem:1hug:

Bende sivaslıyım ama Ankara dogma büyüme ne güzel yaa hemseriler bir yerde toplandık. Çok sevindim kızlar :dance:

şahbeycim üzüldüm senin için.... biran önce bekliyoruzŞeniz

sevgianammm canımmm buraya da baksanaaaaaŞeniz

.........................................................................................................

Son düzenleme:
♥ Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun canım hemşerilerim.....

kandilimiz mübarek ve dualarımız kabul olsun.............selamlar

elbigadosgonuldendamlalve4.gif

MADIMAK YEMEĞİ...

1 kg madımak
200 gr kıyma
2 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı salça
1 fincan bulgur
2 soğan
Tuz, karabiber

Madımakların kök tarafındaki kırmızı kısımlar alarak ayıklayın. Yıkadıktan sonra süzün ve soğanları soyup yemeklik şeklinde doğrayın. Tereyağına soğanları pembeleşene kadar kavurun ve kıyma ilave ederek 4-5 dakika pişirin. Salça ve sekiz su bardağı su ekleyip kaynatın. Madımak ilave edip 10 dakika kaynattıktan sonra bulguru ekleyin. Tuz ve karabiber ilave edip tencerenin kapağını kapatarak 25-30 dakika kaynatın. Sıcak olarak servis edin. AFİYET OLSUN..

VALLA CANIM ÇEKTİ:)))

MADIMAK YEMEĞİ...

1 kg madımak
200 gr kıyma
2 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı salça
1 fincan bulgur
2 soğan
Tuz, karabiber

Madımakların kök tarafındaki kırmızı kısımlar alarak ayıklayın. Yıkadıktan sonra süzün ve soğanları soyup yemeklik şeklinde doğrayın. Tereyağına soğanları pembeleşene kadar kavurun ve kıyma ilave ederek 4-5 dakika pişirin. Salça ve sekiz su bardağı su ekleyip kaynatın. Madımak ilave edip 10 dakika kaynattıktan sonra bulguru ekleyin. Tuz ve karabiber ilave edip tencerenin kapağını kapatarak 25-30 dakika kaynatın. Sıcak olarak servis edin. AFİYET OLSUN..

VALLA CANIM ÇEKTİ:)))

pastırmalı ve körmenli daha lezzetli oluyor.. :)

Back