Sivas///58

merhaba arkadaşlar
yurdumuzun muhtelif bölgelerinde yaşıyor olsakta ,
ne güzel burada buluşabilmemiz,gönüllerimizin bir olması.
sivas lı hemşerilerimin şahsında tüm site halkını sevgiyle kucaklıyorum.
hoşca ve dostca kalın...

sevgili çitlembik ;beni grubuna dahil ettiğin için teşekkür ederim.siteye hiç katkıda bulunamıyorum.uzun zamandır girişte yapamıyordum.sıkıntılı günler yaşıyorum.inşallah yakında kötü günler bitecek,umut dolu bir hayata kızımla beraber yeniden merhaba diyeceğim...

sıkıntılı günlerin ne bilmiyorum ama senin adına sevindim canım bu kadar umut dolu olman çok güzel inşallah herşey gönlüne göre olur

19 yıllık bir evliliğin bitim aşamasındayım.sıkıntılı günlerden kastım bu.umut dolu günler de hayat her şeye ragmen devam ediyor, biz mutlu yada mutsuz olalım,güneş hergün bütün ihtişamıi le tekrardan doğuyor.34 yaşındayım,silbaştan kızımla hayata bir yerlerden tutunmak istiyorum.geçmişi iyi ve kötü yönleri ile unutup beyaz bir sayfa açmak niyetindeyim.26 martta mahkemem var , dularınızı esirgemeyin lütfen,hayırlısı ile boşanma kararım çıksın.onursuzca yaşamak istemiyorum.
sitedeki bütün arkadaşlara kucak dolusu sevgiler selamlar

inşallah herşey gönlüne göre olur hayırlısı olsun canım

günaydıııııın sivaslılaar

kele bacııım, sevgianam ve yukarıdaki komşuu huu Ana luciaaa merhabaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…