Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım benim topiğimiz canlandı listemizi gördün mü 2 hamişimiz var seninde adet tarihini düzeltelim yenisini yaz da resmen geleni getiriyorum gideni uğurluyorum

melisax senden naber

nolsun tatlım ya,işte hasta oldum bende bugün,üzüldüm biraz hasta oldum diyeden çok eşim üzülücek diye üzüldüm,oda bana bugün pek belli etmedi üzüldüğünü işte arkadaşlar çaya geldi filan derken ortam dağıldı yani biraz iyi oldu.moraller iyi yani çok şükür.

canım benim topiğimiz canlandı listemizi gördün mü 2 hamişimiz var seninde adet tarihini düzeltelim yenisini yaz da resmen geleni getiriyorum gideni uğurluyorum

evet gördüm cnm allahım tamamını erdirsin inş.darısı bizlerin başına inş....ayy çok hoşsun vallahi.kaydirigubbakcemile5

zaten kendimizden çok onların üzülmesi bizi üzüyor

benim eşimde günde kaç defa arıyor çok umutlandık bu sefer inşallah üzülmeyiz...

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
kızlar ben kaçıyorum kociş siteyi yasaklamadan kaç saat oldu hala burdayım topik size emanet yenileri aklınızda tutun bana söyleyin ekleyelim ok iii gecelerrr

ceylinaz ayağını sürterek hamiş kaldı kızlar ondan sonra 2 hamişimiz oldu hemde aynı günde

slm iyiyim canım sen nasılsın çok fazla giremiyorum nete aslında interneti çok kullanmamaya çalışıyorum bebeğim 6.haftasında teyzesi maşallah.kesesini gördük ilk fotosunu aldık 2 haftaya tekrar gitcez.topik kalabalıklaşmış yeni hamileler var galiba ikisinide tebrik ediyorum

seni görünce heyecanlandım ilk seni gördüğümde bayaa sinirliydin olmadı diye bak şimdi 6 haftalık maşallah neler yaşıyosun anlat bize yeğenimi canımyaaa valla çok mutlu oldum en az kendimiz kadar kan değerlerin nasıl iyimi idrarda çift çizgi gördün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…