Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

caylinaz gün geçtikçe artıyo sayımız inşallah hamiş sayımızda artacak bu topikte berarber büyütücez bebişlerimizi bizede dua et

aslında iyi edion net bebişine zararlı özellikle ilk 3 ay çok dikkat et

evet tatlım çok şükür iyiyiz darısı inşallah sizlerin başına dün sizler içinde dua ettim Rabbim sizlerede hayırlı zamanda hayırlı çocuklar nasip eder inşallah

ama deneyimini paylaş bizimle nasıldı genelde hiç ummadık zamanda gelir meleklerimiz seninde mi öyle oldu akışına bıraktığın zamnada oldu dimi anlat işte ne bileyim

evet tatlım çok şükür iyiyiz darısı inşallah sizlerin başına dün sizler içinde dua ettim Rabbim sizlerede hayırlı zamanda hayırlı çocuklar nasip eder inşallah

çok şükür dualarımız yerine ulaştı bak bugün iki hamile haberi aldık inşallah yarında bekliyoz bakalım

kendini nasıl hissediyorsun canım belirti var mı :CüvCüv:

canım valla yumurtlamdan 4-5 gün sonra göğsümün yanı koltuk altıma doğru çok acıdı göğsümde hassastı ama sadece sağ göğsümdü iki gün sürdü geçti.Şimdi bir sağ kasığım bir sol ağrı yokluyor karnıma ağrı giriyor bazen.. Arada belim baya ağrıyor. Dün akşamdan beri sağ göğsümde yine hassaslık başladı ama ilk baştaki gibi değil elimi dokundurunca yada yüzüstü yattığımda acıyor az birşey birde sürekli geen sarı akıntım var... Regli olmaktan da korkuyorum bakalım. sen ne diyorsun 14. günde yumurtladığıma göre bu ay reglim 28. günüm müdür p.tesi 28. günüm salı yadaçarşamba yapsa çıkar mı yoksa geçen ayki reglim perşembeye geliyor beklesemmi. Bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir mi...

Son düzenleme:
evet oluruna bıraktım stres hiç yoktu.hayırlısıysa sağlıklı olcaksa Rabbim nasip etsin dedim çok şükür nasip etti inşallah kucağıma almayıda nasip eder.herkese tavsiyem rahat olun rahat olun rahat olun.

inşallah sağlıklı aklı selim hayırlı bi evlat olarak kucağına alırsın canım benim inşallah bakalım günüm dolsunda rahat olcam bende

beni de listeye eklemişsiniz teşekkürler İnşallah hamiş listesine de atlayabilirim Allah isteyen herkesin kucağını bebişle doldursun İnşallah..

ceylinaz canım sende yorma kendini çık yat istersen bende çıkıyorum ara sıra gel haberinş yaz bize burda olsakta olmasakta yeğenim önce Allah a sonra sana emanet kendine dikkat et yemene içmene akınsakın ağır iş yapma bilion benim başıma geleni ilk 3 ay çok önemli unutmaaa

arkadaşlar benim çıkmam gerekiyor herkese hayırlı geceler.umudunuzu hiç yitirmeyin zamanı gelince unutmayın hoşçakalın.

efnamin çok sağol canım dikkat ediyorum senin için daha çok dikkat edicem ve kucağıma aldığım o günü görürsem inşallah resmini sana göndericem en yakın zamanda seninde güzel haberlerini almam dileğiyle...

canlarım iyiki varsınız bende kaçıyorum dejavu yarın görüşürüz yine gel iyice tanışalım öptümmm

canım benim çok mutlu olurum inşallah güzel düşüncelerin için çok sağolll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…