Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

merhabaa ben geldiiimm...

hoş geldin canımmm

canım normalde 37 ye yakın ve üstü hamiş senin gecikmen olurmuydu yada adetin düzenli miydi hep[/QUO

canım o zaman hamişsindir arkadaşın biri yazmıştıya sana hamileliğin ilk günlerinde ateş ine çıkar diye belkide öyledir bence sen kan testi yaptır yarın

3 aydır hiç geçmeden 13 ü dedinmi gelirdi ondan önceki 2-3 ayda hep erken gelmişti

miniciik bakalım yarın iki haber bekliyoruz masal ve azra yağmur masal sabah azra akşam sonuç alacak bi değişiklik olmazsa ondan sonraki günde sen inşallah başka varmı hatırlamıyorum

melisax canım sende hoş geldinnn

hoşbuldukkk cnm benim,arkadaşlarım çaydaydı şimdi uğurladımda bi göz atayım dedim,ama sayfalar almış başını gitmişşş yav,nolmuş öyle,yeni arkadaşlar katılmış aram ıza,hoşgeldiniz diyim hemen,ama supheciyi çok merak ediyorum neden açmıyo diye açıkcası?efnanım senide böyle hoşgeldinlerle karşılaman beni çok mutlu etti tşk cnm benimolumunekankayizsmile

yarını sabırsızlıkla bekliceem inş. masal ve azrayağmur hamiştiiirr.... mutluluklarını paylaşırız birliktee.
bebeg sen test yapmışmıydıın??

yaparmı acaba işi yok gelmiş test yaptırmaya der bizim burdakiler bazısı çok sinir bozucu oluyor

X