- 3 Şubat 2009
- 5.919
- 4
teşekkür ederim tatlım ya dua ediyorum başka yapıcak bişey yok .. doktor eşime ameliyattan sonra yüzde 80 düzelir dedi ama bir yıl zaman verdi işin yoksa bir yıl daha bekle:çok üzgünüm:
geç olsun da canım sağlıklı olsun
Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin cümlemize
Canım benim merak etme bu kalıcı bişey değilki eğer prolaktin yüksekliği varsa ilaçla tedavi olursun hemen. Belki de prolaktin değildir başka bir sebebi vardır. Ama şimdilik en yüksek neden süt hormonun çalışıyor. Endokronolojiye gidecekmisin yaz bana. Bende guatr var o yüzden endokronolojiye gitmiştim guatr normal sınırda olunca bebek neden olmuyor diye o zaman başka tahliller istemişti doktor. bunda prolaktin de vardı. canını sıkma. Vaktin varsa bi doktora git. özele gitmene gerek yok, devlete de gitsen hemen öğleden sonra alırsın sonucu
kırmızılar gelmesin inşaallah bebişin gelsin canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
meraba canım nasılsın ?
geç olsun da canım sağlıklı olsun
Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin cümlemize
sizde belki buraya yeni üye oldunuz ve söylediklerinize cvp alamıyorsunuz gelin burda beraber paylaşalım ve yeni hayatımıza birlikte başlayalım sıkıntılarımızı,sorularımızı, beraber çözelim şimdiden hoşgeldiniz...
amin cnm sen kaç yaşıdasın kaç yıllık evlisin?
tatlım bende 1 buçuk yıllık evliyim 22 yaşındayım evlendiğimiz günden beri bebek için uğraşıyoruz.27 yaşındayım, 2 yıllık evliyim.
Allah hakkımızda hayırlısını versin
sen kaç yıllık evlisin
tatlım bende 1 buçuk yıllık evliyim 22 yaşındayım evlendiğimiz günden beri bebek için uğraşıyoruz.
merhaba arkadaslar.ben gecenay 8 haftalık bebegimin kalbi durdugu icin kürtaj oldum.ilk bebegimdi cooooooooooooook üzüldüm her gün aglıyorum.ve bugün onun genetik analiz sonucu cıktı saglıklı kız.duygularımı anlatmak okadar güz ki allahım herkese saglıklı hamilelik ve saglıklı bbek nasip etsin insallah.dr 3 ay korunmamızı önerdi ekim basında korunmayı bırakıcagızz insallah diger test sonuclarında buna engel bisey cıkmaz ise.insallah cıkmaz ve bende hemen hamile kalırım insallah yoksa canımın acısı dinecek gibi degil.allah hepimize nasipetsin anneligi
ne söylesem hafif kalır sana allah sana sabır versin dilerim allahtam en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın rabbim kısmeye yaşatmasın çok zor bir durum üzülme demek kolay ama inan vardır bunda bir hayır bu benim hakkımda hayırlıymış allah bana bunu yaşattı de ve sabır dile kalbini ferah tut inan rabbim sana en kısa zamanda tekrar yaşatacaktır çok geçmiş olsun canımsın cennette sana bir bardak su verenin olacak ne mutlu sana cennette bekleyenin var allahtan sabır dile ve tekrar hamile kalmanı diliyorum :Saruboceq:
merhaba arkadaslar.ben gecenay 8 haftalık bebegimin kalbi durdugu icin kürtaj oldum.ilk bebegimdi cooooooooooooook üzüldüm her gün aglıyorum.ve bugün onun genetik analiz sonucu cıktı saglıklı kız.duygularımı anlatmak okadar güz ki allahım herkese saglıklı hamilelik ve saglıklı bbek nasip etsin insallah.dr 3 ay korunmamızı önerdi ekim basında korunmayı bırakıcagızz insallah diger test sonuclarında buna engel bisey cıkmaz ise.insallah cıkmaz ve bende hemen hamile kalırım insallah yoksa canımın acısı dinecek gibi degil.allah hepimize nasipetsin anneligi
Allah sabrını artırsın canım, çok üzüldüm......
mevlam bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine şu mübarek saatlerde tüm dualarımızı kabul etsin sana yeniden annelik heyecanını yaşatsın
merhaba kıslar bende soğan kürü denemek istiyorum bilgisi olan yardımcı olabilirmi bana
eşimde varikosel vardı ameliyat oldu herşeyi düzeldi sadece morfoloji%6 oda normal olmasını engellemiyor sanırım
benim sorunum pko var bende çok yumurtluyorum
rahim tersliği var
sol tüpüm kapalı
prolaktin değerim üst sınırda
1 aşılama 2 tüp denemem oldu hiç biirinde gebelik olmadı
daha pazar günü negatif sonucumu aldım
kendi kendime dedimki bizi doğpal yoldanda olur
neden eşim normal benimde sadece sol tüp kapalı ben her zaman sol taraftan yumurtluyo değilim sağ taraftan yumurtlayınca ve yumurtlama günümüde takip edersem gebelik oluşabilir doğrumu
yardımınıza ihtiyacım var soğan kürü denesem neye iyi gelir
meraba canım, Rabbim kısa zamanda hasretliğine kavuştursun.
çokta üzme kendini bu işte en önemli faktör moral...
sana yanlış bilgi vermeyeyim, ben burayı incele
Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU Ska Sorulan Sorular
ya baktımda ben kimine iyi gelmiş kimine kötü sebepsizler için iyi bir kür ama bende sorunlar var
pkoya belki iyi gelmez çünkü adetlerim düzenli benim
belki prolaktin değerim kötü olur
yada tüplere zarar verir
offf bilemiyorumki
ben en iyisi yapmayım
bide polen ve arı sütü diyorlar sizce nasıl
canımsın yaa cok tesekkür ederim okadar güzel seyler yazmıssınki her kalbim sıkıstıgında yazdıklarını okuyacagım.