canım yaptığın her şeyi şifa niyetine yapmalısın. bende çok sayıda kist ve myom vardı. çok doktor gezdik ameliyat dediler, hatta doktorun birisi rahim alınmalı bile dedi.
bende soğan kürünü üç ay uyguladım. şimdi çok şükür bi sıkıntımız yok. inşaallah başka sıkıntılar da olmasın.
ne kaybedersin ki bi denesen.
ben soğan kürünü uyguladım, birde bal-tarçın-çörekotu-zerdeçal karıştırıp sabah akşam kaşık kaşık yedim
şifa niyetine canım, Rabbim şifa versin inşaallah
sagolasın canım senin umutlu olman banada umut verdi yazdıkların okadar güzeelllll kiCANIM KALBİN HER SIKIŞTIĞINDA ALLAHIM GÖRLMEYEN MELEKLERİN KANATLARINI ÖYLESİNE AÇTIRSINKİ HER NEFESİNDE FERAHLIK YELLESİNLER UNUTMA RABBİM DARALTIYOR AMA İNAN BUNALTMIYOR SEBEPSİZ BİR ŞEY YAŞAMIYORUZ ALLAH SEVDİĞİ KULLARINA SINAVLAR SUNAR SABIR DENER SEN SABIR DE HER YAŞADIGINDAN BİR HAYIR ÇIKAR BİLİRSİN HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR HER ACININ SONUDA FERAHLIKTIR HEPİMİZ FARKLI FARKLI SINAVLARDAN GECİYORUZ KERİMDİR RABBİM ELBET SONSUZ MERHAMETİNDEN BİZEDE SUNACAKTIR VE ŞU YALANCI DÜNYADAKİ GECİCİ ZEVKLERDEN BİZEDE TATTIRACAKTIR İNAN BEN İNANIYORUM BİZİMDE YAVRUMUZ OLACAK 3 BEBEĞİMİ KAYBETTİM LAKİN UMUDUMU YİTİRMİYORUM BİR GÜN KUCAGIMA ALCAGIMI BİLİYORUM RABBİM BANADA LAYIK GÖRECEK İNANIYORUM İYİ DÜŞÜN İYİYİ YAŞA
ALLAHIM HİÇ BİR KADINA ANNELİK DUYGUSUNU YAŞATMADAN HAYATI SONLANDIRMAYI NASİB ETMESİN HİÇMİ COCUGUMUZ OLMAYACAK SORUN DEĞİLKİ BİRÇOK ÖKSÜZ EVLATLAR VAR ALIRIZ BİRİNİ HEM O AİLE HASRETİNİ HEM BİZ EVALAT SEVGİSİNİ YAŞARIZ DİMİ HER ŞEYİN BİR ZAMANI VAR DİLERİM RABBİM SENİNDE GÖNLÜNDEKİ MURADINI VERSİN AMİN..:Saruboceq:
HAYATI KENDİMİZE MENDİL EDERSEK DAİMA BİZDEN GÖZ YAŞI İSTER DİMİ :=)
ağustos için adet gecikmem var .. hayırlısı ama bu ay yoksa eylül de çok zor çünkü temizlik bakımından dışarı hallediyoruz.. malum oruç durumları :) hayırlısı..
merhabalar;
bu topıcte bende yer almak ıstıyorum adet tarıhım 31-08-2010 bu ay 3 denememız nasıp bakalım var bı kac belırtııı
ayy inş. dua edicem inş. hamilesindir haber vermeyi unutma canım :)
Vebru neredesin ne zamandır senden haber bekliyorum. doktora gittinmi ne oldu, yoksa doktora gitmeden iyileştinmi. bana haber vermutlaka günlerdir neyaptığnı düşünüyorum. inşallah halletmişsindir sorunu. öpüyorum canım, kendine dikkat et.
Canım merak ettim kaç gündür, aldığın test sonuçları iyi galiba bişey yazmadığına göre, tamamını aldığında bana haber ver, merak ediyorum gerçekten, ben iyiyim işte, seni merak ettim, ne olduherşey normalmi diye, bende bebiş yok hala, ilk tahlillerim hepsi normal çıkmıştı işte adet düzensizliği hariç, adetlerim 3 aydır düzene girdi, daha beklemem gerekiyormu, yoksa rahim filmi çektirme vaktim geldimi artık bilmiyorum, çok kararsızım, ama bekleyeceğim galiba, RAbbim inşallah bi kapı gösterecektir. herşeyden haberdar olan Allahım beni de görüyordur, işlerimi ona havale ettim bekliyorum, ama işte kafama takılan tek şey tevekkül edeceksen eşeği bağlayıp öyle tevekkül edeceksin, gerçi bende doktora gittim ilk seferde bişey yok dedi iişte ama bundan sonraki aşamalarda görükmem gerekiyormu onubilemiyorum, bana bi akıl verirsen sevinirim. canım iyi haberlerini bekliyorum, senin duacınım zaten, aklıma ne zaman gelsen dua ediyorum senin içinde ama vebru diye dua ediyorum, umarım ulaşılacak yere gidiyordur:) kendine dikkat et sonuçtan h aber ver. öptüm hoşçakal
Herşeyin hayırlısı canım, doktora gideceğim ama 2-3 ay daha beklemek istiyorum, çünkü senin dediğin gibikendimi yıpratmıyorum ben. öncedendi o. adet gördümmü sinirlenirdim, yine olmadı derdim. kafaya çok takardım. ama şimdi o kadar takmıyorum. olacaksa olur zaten. o y üzden birazdaha beklemek istiyorum. bu arada ben doktora çocuk olması için bi engel varmı diye gitmiştim, neden doktora gittiğimi bilmediğini yazmışsın o yüzden söylüyorum. bişey çıkmadı işte, eşimdede RAbbime şükür herşey normal, bende işte bitek adet düzensizliği var, onada duphaston isimli ilacı verdi 4 ay kullandım, şimdi normal çok şükürbozulmazsa, eşimde zaten doktora gitmeden önce ikimizdede Allahın izniyle bişey olacağını zannetmiyorum diyordu, şimdi ben doktora gitmek istediğimi söylesem yine bişey yoktur dicek ve haklı çıkcak eminim. o yüzden birazda gitmek istemiyorum ben. zaten gidersem eşime bişey söylemeyeceğim. çünkü stresimle onu boğmak istemiyorum, hastane ister istemez stres işi biliyorsun. sen sakın benim ilk zamanlar eşime yaptıklarımı yapma, adam bana moral veriyor, verdiğine vereceğine pişman oluyordu çünkü, o zamanlar teselli istemiyordum, hiç bişeyistemiyordum, bu konuda tek kelime duymak istemiyordum BEN SADECE BEBEĞİMİ İSTİYORDUM kucağımda, o yüzden eşim ne derse kızıyordum ona, ama dediğim gibi hepsini atlattım, doktora gittim ve Yaradana bıraktım, dediğim gibi 2-3 ay daha doktora gitmeyi düşünmüyorum. Rabbim büyük, bütün işlerimi ona havale ettim ve kendimi birazdaha beklemeye aldım, şuanın tadını çıkarııyorum galiba. bebek gelmedenki son zamanlarımın tadını yani. sabah istediğim vakitte kalkıyorum işe gitmediğim zamanlar, eş imle istediğimiz zaman istediğimiz yere gidiyoruz, bide gezmeyi çok sevdiğimiz için bi gün akşam hadi atlayıp şuraya gidelim diyoruz mesela gidiyoruz, hiç olmadı şehir merkezinde dolaşıyoruz, beraber bişeyler yapıp vaktimizi beraber geçiriyoruz yani. şimdilik bütün sevgimi eşime verdim. Ve şuanda eşim için varım. Allahda bize bi bebek verirse sevgimizi tamamlar, ama vermezsede bu sevgiyle eşimde bende birbirimize yeteriz, yaşarız yani. bunu teselli için söylemiyorum yada kendimi teselli etmiyorum. gerçekten böyle düşünüyorum. Ama şunuda itiraf edeyimki, bayramda aile ziyaretlerine gittiğimizde herkesin yanında bebeği vardı, ve herkes bebeği ilgili bişeyler anlatıyordu, yada bebekleriyle ilgileniyordu herkes, hayatlarını bebekleri üzerine kurmuşlardı sanki, bununda ezikliğini hissetmedim desem yalan olur, ama ne yapayım elden ne gelir. neyse canım başını ağrıtmayım senin, iyi haberlerini bekliyorum, haber ver mutlaka öpüyorum seni, allah tez vakitte bebeklerimizi kucaklarımızı verir inşallah
canım ordamısın, yakaladım seni galiba
ne zaman gelsem kimseciklerr yok neredesiniz kızlaaaar.
adetime az kaldııı sabırsızlanıyorum. dünde akrabalardan birisi eşime yengemiz hamilemi öyle bakıyodu demiş. hani gözlerden anlaşılır diyolar ya pek ümitlendiim. allahım hayırlısıyla nasip et yarabbim .... sizlerden ne haber ne var ne yok bakalıım....
ne zaman gelsem kimseciklerr yok neredesiniz kızlaaaar.
adetime az kaldııı sabırsızlanıyorum. dünde akrabalardan birisi eşime yengemiz hamilemi öyle bakıyodu demiş. hani gözlerden anlaşılır diyolar ya pek ümitlendiim. allahım hayırlısıyla nasip et yarabbim .... sizlerden ne haber ne var ne yok bakalıım....
allah hakkında hayırlısını versin canım inşallah hamilesindir dua edicem senin için :Saruboceq: