Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Eşinde yumurtlamadan sonra aynı senin gibi düşünüp bana yaklaşmıyordu ama o 3 aydır olmuyor yumurtlama olduktan sonra reglden bir gün önce bile hamile kalınıyormuş bu yüzden devamkaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile

canım yumurtlamaya dikkat ettim ama gün aşırı falan yapmadık . o planlı değildi ..değişik zamanlarda oldu..canım sen inaçlı insansın bi tavsiyede bulunayım mı?besmele çekmeyi unutma onun tohumları öyle atılırsa hayırlı evlat olur inşallah..tabi bu benim görüşüm ..

canımm taşınmanın zorluğunu çok ii bilirim bizim okaddaaar çok eşyamız varkiii annem 30 küsür yıllık evli onun eşyası bilem benimkadar değill 4 ay önce taındık istanbula bide istanbulun ebleri çok dar eşim e bulana kadar anası ağladı sonunda taşındık ama çok zor yerleştimm tabii toplanırkende çok zor olmuştu 6 ay önceden toplanmaya başlamıştık evimde ne ararsan 2 adet var herşeyden neredeyse birini annem birini kayın validem aldı ama fazla eşya başa bela hele hele memursan

eşya çok almadım canım ben istanbuldada kalmayı çok düşünmüyom olursa kayseride yüksek lisans yapcam inş. o zaman oraya kesin dönüş..işte o zaman ev alıp eşya alcam ..yoksa napıım ben eşyayı

ok canımm devam o halde

canımm unutmadığım sürece çekiyorum beslmele bende okumuştum nette aynı senin dediğin gibi yazıyodu hatta çok kısa süre önce okudum kandilde çalışma yapılır mı diye araştırmıştım ogün öğrendim rabbim hayırlı evlat versin inşallah

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım.Ve birçoğunuz gibi hamile kalmayı dört gözle bekliyorum.Allah isteyen herkese sağlıklı,hayırlı bebişler versin inşallah

:Saruboceq: aminnnn.

bende akıntımı takip ediyorum, yumurtlama dönemim ne zamn olur diye, koyu kıvamlı geldi 2 gün önce bugün su gibi ıslaklık var sadece, daha yumurta akı gibi gelmedi . ilk ayım ama bebiş olsun artık :ecrin_bebek:

kızlaaarr sizi çok özledimm inşallah sitemize bişi olmazda eskisi gibi sohbete devam ederiz bol bol

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz

sweeddrop ve ceylin sizi tebrik ediyorum inşallah o tatlı bebişleriizi sağlıkla kucağınızada alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…