Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

deniz0509 Allah bebişine ol dedikten sonra tabiki olabilir ama sen yinede adet tarihinin geçmesini bekle derim en belirgin ve en gerçek olan belirti inşallah bebiştendir ama

canım efnanim
doktor ultrasonla bakmadan nasıl anladı
biz eşime renkli dopler çektirdik normal ultrasonla bile gözükmedi
isterseniz bir araştırın
doktorlar erkek hastaları hemen varikosel var gel yat akşam evine giddersin diyorlar çok kolay çok rahat diyorlar hemen ameliyata kandırıyorlar
sayı iyi olupta ameliyat olanlarda başarı sansı çok yuksek ama bizim gibi az olanlarda hemen milyonlara çıkamıyor malesef sonuç

önümüzdeki hafta içi arkadaşım daha erken yapmak istemiyorum zaten çarşıyada daha çıkamam derslerim çok yoğun sınavlarıma az kaldı,o yüzden amaaaaaa size haber vermeden olurmu hiç,sonucunu mtlaka bildiricem,kan testi için dr aramıştım az önce,bygün alınırsa kan,cuma akşamına sonuç çıkar dedi,e ne anladım ben bu işten ozaman pazartesiyede o zaman bişey kalmıyor mantıklı düşünürsek,pazartesi idrar tahlili yapıp sonucunu hemen görmek daha heyecan verir bence,öyle dilmi ama.zaten o zamanda 22 sinde gününü bekleyenlerdende peş peşe haber almış olucaz,ne güzel.kaydirigubbakcemile2

evet canım haklısın öyle yap ozaman demekki vardır bundada bi hayır inşallah peşpeşe hamiş listesine eklenirsiniz bak merak ettim şimdi

efnanim evet ol diyince olur biliyorum ama işte insan umutlanıyor engel olamıyor :)
3 sene oldu istiyoruz herkes soruyor
bazı seyler gun geçtikçe daha çok acı geliyor

canım efnanim
doktor ultrasonla bakmadan nasıl anladı
biz eşime renkli dopler çektirdik normal ultrasonla bile gözükmedi
isterseniz bir araştırın
doktorlar erkek hastaları hemen varikosel var gel yat akşam evine giddersin diyorlar çok kolay çok rahat diyorlar hemen ameliyata kandırıyorlar
sayı iyi olupta ameliyat olanlarda başarı sansı çok yuksek ama bizim gibi az olanlarda hemen milyonlara çıkamıyor malesef sonuç

evet canım nette araştırdık dediğin gibi ticari amaçlı tedavi ve ameliyat yapıyolarmış sayı iyi olunca fazla önmesemedik bide eşim yeni memur olunca asaleti tasdik olsun yani bir senesi dolsun ondan sonra bu konuyla ilgileneceğiz

ama sizin için en iyisi bencede doğal yollar bu devirde doktorlarada güven olmaz olur olmadık şeyler söyleyebiliolar amaç ticari olunca

canım benim bence eşinin çok fazla falan agrısı yoksa doğal yolla takviyeler alsın keçiboynuzu suyu vitamin gibi
bizim malesef sayı sadece 100 bin
hareketli vs sonuçları da pek iç acıcı degil ama yeter ki rabbim ol desin
sonuçta bir yumurtaya bir sperm gerekir
belki annesini üzmeyecek biri bulmuştur :) ne bilim
kendimi avutmaca işte :)
bizi bizden başkası anlayamaz öyle degil mi

evet canım nette araştırdık dediğin gibi ticari amaçlı tedavi ve ameliyat yapıyolarmış sayı iyi olunca fazla önmesemedik bide eşim yeni memur olunca asaleti tasdik olsun yani bir senesi dolsun ondan sonra bu konuyla ilgileneceğiz

ama sizin için en iyisi bencede doğal yollar bu devirde doktorlarada güven olmaz olur olmadık şeyler söyleyebiliolar amaç ticari olunca

birde canım sizi sayı gerçekten iyi sen doğal yolla takviyeler aldır kocana

efnanim evet ol diyince olur biliyorum ama işte insan umutlanıyor engel olamıyor :)
3 sene oldu istiyoruz herkes soruyor
bazı seyler gun geçtikçe daha çok acı geliyor

canım seni çok iyi anlıyırum benimde evleneli 3 yıl olacak ekimde ama biz korunduk şubatta bıraktık korunmayı sonra hamiş kaldım ama 5 haftada düşük yaptım o yüzden eşimde bende kontrol olduk bidaha aynı şeyleri yaşamayalım problem neyse araştıralım dedik çok şükür şu ana kadar bitek bende enfeksiyon çıktı oda 10 kadından 9 unda olan şeymiş şuan ilaç kullanıyorum

ama düşük yaptıktan sonra herkesin ağzı kesildi bende sorana alın size bebek dedim ama biliomusun bende çok takardım kiminle konuşsam ikinci lafi bebek olurdu hadi artık zamanı geldi derlerdi sanki gelip kendileri büyütecek gibi bide bıkmadan usanmadan her karşılaşmamda defalarca sorarlardı belkide yaşadığım u sters dolu sorgularda dolayı düştü bebişim

şuan anlıyorum kafama takmasaydım keşke sende takma millet ne derse desin önmeli olan sen ve eşin artık teknoloji gelişti eninde sonunda olur merak etme tabii zaman alır ama sabretmeden olmuyo işte hepimiz bi şekilde sınav oluyoz işte bizimde sınavımız bu

canım rabbim hepimizn kucaklarını saglıklı hayırlı evlatlar dolsun
sende tez zamanda yavruna kavuşursun inşallah

canım benim bence eşinin çok fazla falan agrısı yoksa doğal yolla takviyeler alsın keçiboynuzu suyu vitamin gibi
bizim malesef sayı sadece 100 bin
hareketli vs sonuçları da pek iç acıcı degil ama yeter ki rabbim ol desin
sonuçta bir yumurtaya bir sperm gerekir
belki annesini üzmeyecek biri bulmuştur :) ne bilim
kendimi avutmaca işte :)
bizi bizden başkası anlayamaz öyle degil mi

birde canım sizi sayı gerçekten iyi sen doğal yolla takviyeler aldır kocana

yok canım yaa benim eşim hiç ağrıyo falan demiyo ağrıda mı yapıyo bu meret bak şimdi iyice şüphelendim acaba doktor öylesine mi dedi özel hastaneye gitmiştik ultrason parası için mi dedi acaba ama eşimin sonucuna bu değerlerle hamile kalınabilir demişti

benim eşim çok sigara içiyo onu bıraksa bi sorun olmaz ek takviyeden geçtim tek sigarayı bıaraksa günde 2 paket içiyo sanırım geçen farkettim daha

canım rabbim hepimizn kucaklarını saglıklı hayırlı evlatlar dolsun
sende tez zamanda yavruna kavuşursun inşallah

inşallah canım seninde benimde tüm isteyenlerinde bebişi olur hatta çifter çifter eskiden tek olsun derdim şimdi olsunda sağlıklı ve ikizde razıyım diyorum neysa bakalım şimdi çıkıyorum canım sende üzme kendini inşallah ishalinin ve idrarındaki değişikliğin sebebi bebiştir sanada dua edicem canım

merhaba kızlar yazılarınızı okudum bende bu ay ilk defa korunmadım 22 haziran benimde bekliyorum ne olucak allah umarım hepimize nasip eder ilk bebeği beklemek dahada zordur heralde allah gönlünüzce versin hepinizin

benimde bu ay korunmasız ilk ayım 2 temmuzda günüm merakla bekliyorum ne olacağını. allah hepimize hayırlı evlatlar versin.

X