Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ya benimki ilaçtan glokefen kullanıorum oda acayip mide bulantısı yapıo vücut alışana kadar daha öncede muadilini kullanmıştım

hımm anladım

aşılama yaptırmıorum canım daha klomen tedavisi görüorum henüz bu ay son ama bu ayda tutmazsa iğne tedavisi onunlada olmazsa aşılama olacak

inşallah tutarda aşılama falan hiç uğraşmassın

Yok kızlar bi daha yapmıcam nefrett ettim testlerden bitane daha yaapayım dedim onda da bi yatay çizgi var bide tek çizgi buyrun işte

anladımm valla mehtaba çok güldük ondan oluyo bunlarr dimii ayyy bende çok güldüm inşallah benimde başıma gelmez yaaa korktumm şimdi sende sakin ol ve 15ini bekle bence

evet bana bir yerlerden çok tanıdık geliyor bu olay kaydirigubbakcemile3
testi yaparken ayağımı sürttüm peşimden yapanlardada öyle oluyor sempatiksalakcinni
amaaan şaka bi yana evhann yoruldun canım yaa yapma daha test falan bekle inşallah günün geçer bebişin gelir süpriz yapar kendi kendimizi acayip yıpratıyoruz bide ortaya saçma sapan şeyler çıkıyor insan iyice sıyırıyor

aşılama yaptırmıorum canım daha klomen tedavisi görüorum henüz bu ay son ama bu ayda tutmazsa iğne tedavisi onunlada olmazsa aşılama olacak

Kilo artışı oldumu ilaçlardan dolayı.Bende çok kilo yaptı ilaçlar ignelere başladım şimdi onlar daha çok kilo yapıyomuş:KK43:((İnşallah bu ay hamile kalırsın da aşılamaya gerek kalmaz.:Saruboceq:

sbr, ozlem64 tşk ederim, dün öğrendim inşallah keseyi de görünce EVET HAMİLEYİM diyebileceğim tam olarak.
mayaaa cım 5in üzerindeki değerler hamile sayılıyor tabi ki değer düşmez de artarsa

Kızlar ben 28 günde bir adet oluyorum normalde yani dün olmam lazımdı aslında ama ben her ihtimale karşı 15 ini bekleyeyim dedim ondan canım çok sıkıldı ya neyse sizidee rahatsız ettim ve sıktım kendi derdimle kusura bakmayın hakkınızı helal edin ben çıktım kızlar gerçekten moralim bozuldu çok hepiniz kendinize iyi bakın kendimi bukadar kaptırdığım için kızıyorum kendime neyse bye

sbr, ozlem64 tşk ederim, dün öğrendim inşallah keseyi de görünce EVET HAMİLEYİM diyebileceğim tam olarak.
mayaaa cım 5in üzerindeki değerler hamile sayılıyor tabi ki değer düşmez de artarsa

hımmm süperrr tebrikler cnm inş.sağlıklı sıhhatli alırsın bebişini kucağına

Kilo artışı oldumu ilaçlardan dolayı.Bende çok kilo yaptı ilaçlar ignelere başladım şimdi onlar daha çok kilo yapıyomuş:KK43:((İnşallah bu ay hamile kalırsın da aşılamaya gerek kalmaz.:Saruboceq:

hayır canım aksine bu ilaçlar kilo kaybettiriomuş ki öle midem bulandığı için bişi yiyemiom sendemi pkolusun

X