- 22 Mart 2010
- 281
- 1
inş. hamilesindir cnm ilk aşılaman mı bu
aşılama yaptırmıorum canım daha klomen tedavisi görüorum henüz bu ay son ama bu ayda tutmazsa iğne tedavisi onunlada olmazsa aşılama olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş. hamilesindir cnm ilk aşılaman mı bu
kızlar benden bugünlük bu kadar şekerleeeerrrr biraz yatıyım diyorum hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın yarın görüşürüzz opuyorumnanaktan
ya benimki ilaçtan glokefen kullanıorum oda acayip mide bulantısı yapıo vücut alışana kadar daha öncede muadilini kullanmıştım
aşılama yaptırmıorum canım daha klomen tedavisi görüorum henüz bu ay son ama bu ayda tutmazsa iğne tedavisi onunlada olmazsa aşılama olacak
Yok kızlar bi daha yapmıcam nefrett ettim testlerden bitane daha yaapayım dedim onda da bi yatay çizgi var bide tek çizgi buyrun işte
anladımm valla mehtaba çok güldük ondan oluyo bunlarr dimii ayyy bende çok güldüm inşallah benimde başıma gelmez yaaa korktumm şimdi sende sakin ol ve 15ini bekle bence
dün kan testi yaptırdım da değer 452 çıktı ya :)sen hamilemiydin cnmbilmiyorumkismile
Sbr çok geçmiş olsun canım ya dikka tet kendine olurmu
hımm anladım
inşallah tutarda aşılama falan hiç uğraşmassın
dün kan testi yaptırdım da değer 452 çıktı ya :)
pardon cnm yanlış kalmış aklımda inş. aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın:Saruboceq:
Kızlar benim moral 0 ın altında ben çıkıyoprum ok kendinize iyi bakın
sbr, ozlem64 tşk ederim, dün öğrendim inşallah keseyi de görünce EVET HAMİLEYİM diyebileceğim tam olarak.
mayaaa cım 5in üzerindeki değerler hamile sayılıyor tabi ki değer düşmez de artarsa
Kilo artışı oldumu ilaçlardan dolayı.Bende çok kilo yaptı ilaçlar ignelere başladım şimdi onlar daha çok kilo yapıyomuş((İnşallah bu ay hamile kalırsın da aşılamaya gerek kalmaz.:Saruboceq: