ayyy evhan inşallah hamişsindir ozamanda bazılarında akıntı oluyormuş ya
masalal hamile değilmiydi ne oldu kötü bişey mi oldu yoksa
ay inşallah gelsinde kız erkek artık benim için önemli değil tek sağlıklı hayırlı olsun yeter
senin kocişş yasak komasın dikkat et kapı sesini duyar duymaz yat yatağa
canım yaa zaten hep öyle olur hamilelikte sen kesin hamilesin merak etme gözün aydın olsun demek düşer bize artık gözün aydın tebriklerr:teytey::teytey:
allahım inş. Hamileyimdir şimdi daha da merek etmeye başladım yaaaa allahım sen hepimizin yardımcısı ol
ayyy evhan inşallah hamişsindir ozamanda bazılarında akıntı oluyormuş ya
ya o bendede oldu canım cumartesi yazmıştım ya hatta sana farlutala başladım diye kahve akıntı geldi dünde vardı ama bugün yok bi an sevindim kendiliğimden adet olacam diye ama yok gene bişe ilaca devam
canım sana bi adet düzenleyici hap ismi vermiştim galiba demi ben? onu muhakkak sor doktoruna gidince ihmal etme bende gidince soracam onunla hamile kalan çok olmuş bi araştır istersen nette
cyclo progynova
Canım 1,5 yıl evvel 5 gün gecikmem olmuştu ama riskim yoktu.canım yaa tabum ne demek
Afr aslında eşinden saklama ben çok korkarım işim rast gitmez diye anneme ve eşime nezaman yalan söylesem işim rast gitmezdi
Kızlarr poğaça bi kabardı kiii he zaman kabarsın diye uğraşırım şimdide çok oldu sanırım diye endişeleniyorumm
kızlar beklemek ne kadar zor ya bende bekliyorum bakalım ben 28günde bir adet oluyorum kızlar geçen ay 15 haziranda hastalandım sizce 15 temmuzu beklicem yoksa 12 temmuzumu bi yardımcı olun bana ya
bende akıntı olayını melisadan duymuştum sonra nette araştırdımgerçektenmi canım ya bunu hiç bilmiyodum bak sen nerden duydun canım
Mehtap bazılarının adı iki kere kayıtlı benimde mesela adım hem üstte hem altta onları sil istersen
kızlar hamile listesini kim düzenliyor benim 4 ağustos yazdım ama düzelmemiş
12 temmuz da olursun 28 günde bi adet oluyosan benimde öle olur .