Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Yenı hamıle haberlerımız var mı bende bu sıteye gelınce dırek bu topıke gırıyorum alıŞkanlık yapıoo

evet pko luyum cnm.ne güsel sen hamile kaldın biz kalabilcez mi bakalım bu pkoyla

kalırsın canım inşallah ..biz 1-0 yenik başladık ama olsun ..Allah başka dert vermesin ben yaşadım Rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu..gerçi hala göremedim .inanamıyom bu yüzden

allahım epimize nasip etsin cnm benm aynı sevnci yasayalım adet tarihlerimiz ardı ardına beraber sevinirz inşl

inş. cnm ama benim ne olacağım belli olmuoki pko luyum ya.adet göremiorum 1,5aydır 3-4gündür leke gelio sdece anlamdım adet mi başka bişey miakannehir

kalırsın canım inşallah ..biz 1-0 yenik başladık ama olsun ..Allah başka dert vermesin ben yaşadım Rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu..gerçi hala göremedim .inanamıyom bu yüzden

inşallah canım öyle tabiki şükür yine tedavisi var rahatsızlığımızın. Allah dermanı olmayan dert vermesin:Saruboceq: tatlım bebişin karnındaya görürsün inş..sağlıklı sıhhatli kucagına alırsın inş.bebişini:Saruboceq:

daha doktora gitmedim.doktorum memlekette canım.bikaç gün sonra gitcez ona görüncem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…