Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ceylin geçmişi okudum valla belirtilerin bayaa net

evet canım yaa o yüzden sabırsızlanıyorum yaa çok yakın bayan hocama sordum 4 . hafta belirti olur mu diye yavaş yavaş başlar ama kişiden kişiye değişir belirtiler dedi anlattım bende olanları inş hamişsindir dedi
dün gece ztaen eşim oğluşum oğluşum diye diye uyudu önce inanmak istemedi yok değilsindir falan dedi sonra midem bulanınca aşkım sen hamilesin dedi sonrası belli zaten test almayı unutma yarın mutlaka yap merak ediiyorum falan filan işte

ayy ne güselll sonuç ne olursa olsun canımm eşinle bu şekilde paylaşımın çok güsell vall benide hayecanlandırdın ki eşin tabii heyecanlanacakk

Ceylin33 sen kaç günde bir regl oluyorsun benimki 29 günde bir mesele benim hesabıma göre eğer bebek varsa4+0 günlük

kızlar ben çıkıyorum kayınım kahvaltısını hazırlayayımda hemen gidip alsın gelsin dönerim hemen öpüyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…