Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım olumsuz düşünmüyorum ama bir his hamile olduğumu söylüyor bana
kısmet artık her şeyin hayırlısı olsun:Saruboceq:

çalışınca herşey çok zor oluyo kızlar ..şimdiden bebişimi kime emanet etcem diye düşünüp duruyom.memleket çok uzak anneler hasta..bakalım hayırlısı .ev hanımı olsam korkmadan arka arkaya doğururdum ..kendim bakardım çocuklarıma ..ama şimdi öle olmuyo herşeyi düşünmek zorunda kalıyosun

günaydınn kızlarr ben geldimm

canım çok mutlu oldum adına ne güzel duygular bunlar inşallah çiftçizgi canımm

evet canım kızlar adetime 2 gün var bu gün yapsam idrar da çıkar mı kii

canımm 2 gün önce test yaptım pozitif çıktı diyen annişler var burda hatta 3 gün önce yapan bilem oldu ama canım bak test yapınca çok çok çok silikte çıksa sonuç pozitif ben ilk yaptığımda pozitif çıkış anlamamışım meğer bebk varmış o kadar kafamı karıştırmıştı ki varla yok arası bişidi

hımm deneyelim bakalım ama olmazsa üzülmem ilk izin günümde kan testi yaptırırım kıslar çatladım valla meraktan ölecem yoksa :)

ben yaptığımda çıkmadı canım bekleyebiliyosan adet gününe kadar bekle ..ama tabi sen bilirsin

ebru idrarda mikroskopla belli olacak kadar bile çıksa sonuç pozitif canım sende bu şekilde belli olmadı mı?kan testinden mi öğrenmiştin

ebru idrarda mikroskopla belli olacak kadar bile çıksa sonuç pozitif canım sende bu şekilde belli olmadı mı?kan testinden mi öğrenmiştin

çıktı bitanemde adetten sonra çıktı.önce çıkmamıştı bende ceylinin 2 gün varmış adete o yüzden bekle dedim ama çıkabilirde kişiden kişiye değişiyo

saol canım inş çift çizgi canım yaa akşamı beklemek zor geliyor kayınıma aldırsam mı kiii ne dersiniz kızlar

kızlar bende ilk olarak aslında kan testini tavsiye etmiyorum ben sağlık ocağında yaptırmıştım 2 gün sonra sonuç almıştım o iki gün hayatımın en zor günüydü o 2 gün adet olucam diye çok korktum bi yandan doktora biyandanda eşime rezil olucam diye çok korkmuştum ama çok şükür pozitif çıktıda atlattım ama tabii sonuç düşük oldu

saol canım inş çift çizgi canım yaa akşamı beklemek zor geliyor kayınıma aldırsam mı kiii ne dersiniz kızlar

şahsen ben kaynımdan isteyemezdim ama sizin samimiyetiniiz ne tabii bilemem ama istersen aldır aranız ii ise

Nasılsın canancıgim

sağol canım iiyim sen nasılsın?uyandım geldim gece 2 de yattı çalışma falan derken o saati buldu ama eşim uykuyu aldığı için tabii sabah 7 de yattı gece nöbete gidicek hala uyuyo

benim kasık ağrım gitti sanki kızlar sanırm yumurtladımm ondan batıyıduu ama sıvı falan hissetmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…