Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Kızlarrr yaa hepİmİzİn derdİ bebek kİmİ bulamaz kİmİ bİlemez ne garİp bİ dÜnya dİmİ??
bu sitedeyizde ondan hepimiz istiyoruz.yoksa bebeği olanın derdi yokmu sanki,rabbim herkese farklı imtihanlar vermiş...herkesin ayrı ayrı derdi var,imtihanı var,rabbim anlımızın akıyla çıkabilmeyi nasib etsin bu imtihandan

ulturasyonda takıp edılıyorsun doktor cagırıyo gün aşırı istedıklerı buyukluge geldıgı zaman eşının spermını senın rahmıne verıyorlar cok zorlugu yok anlıcan agrısız rabbım enkısa zaman da bebişine kavuşturur inşallah

bu sitedeyizde ondan hepimiz istiyoruz.yoksa bebeği olanın derdi yokmu sanki,rabbim herkese farklı imtihanlar vermiş...herkesin ayrı ayrı derdi var,imtihanı var,rabbim anlımızın akıyla çıkabilmeyi nasib etsin bu imtihandan

canım yaa ne güzel söyledinn ağzına sağlık bian valla sözünle kendime geldim beterin beteri vr rabbim bu günümüzü aratmasın aslında dimi?

Kızlarr hepınızı Çok sevıyorumm ıııkı varsnız ama sızın sayenızde Çayımı bıle soĞuk ıÇıyorum ne kadar sevıldıĞınızı bılın

Wc ye gıderkende laptopla mı gıtsem dıye dÜŞÜnÜr oldum sızle nbı muhabbete baŞlayınca bırakamıyomm sızı

tedavım yuzunden iştende ayrılmak zorunda kaldım canım sıkılır dıyodum evde ama sızler le olmam cok ıyı gelecek bana

tedavım yuzunden iştende ayrılmak zorunda kaldım canım sıkılır dıyodum evde ama sızler le olmam cok ıyı gelecek bana

bu konuda çok haklısın canımmm bende düşük yaptım nasıl zaman geçecek dedim bak 2 ay geçti üzerinden unutmadım unutamam ama en azından dalıyırum zaman geçiyo hemen

X