Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarrr yaa hepİmİzİn derdİ bebek kİmİ bulamaz kİmİ bİlemez ne garİp bİ dÜnya dİmİ??
bu sitedeyizde ondan hepimiz istiyoruz.yoksa bebeği olanın derdi yokmu sanki,rabbim herkese farklı imtihanlar vermiş...herkesin ayrı ayrı derdi var,imtihanı var,rabbim anlımızın akıyla çıkabilmeyi nasib etsin bu imtihandanKızlarrr yaa hepİmİzİn derdİ bebek kİmİ bulamaz kİmİ bİlemez ne garİp bİ dÜnya dİmİ??
bu sitedeyizde ondan hepimiz istiyoruz.yoksa bebeği olanın derdi yokmu sanki,rabbim herkese farklı imtihanlar vermiş...herkesin ayrı ayrı derdi var,imtihanı var,rabbim anlımızın akıyla çıkabilmeyi nasib etsin bu imtihandan
sagol eymenısa sen kac senelık evlısın
bende tekrar demek ıstıyorum bılgısı olan varmı nekarad zaman gecmesı lazım tübbek başarızız oldu ya benım
bizde seni seviyoruz :) çay dedinde benimde canm çekti bende içeyim bari kaydirigubbakcemile3
sen daha yenısın ya 2 yıl benım 10 yıl oldu
hahaha ömrün çok olsun emiii
tedavım yuzunden iştende ayrılmak zorunda kaldım canım sıkılır dıyodum evde ama sızler le olmam cok ıyı gelecek bana
amin hepimizin çok olsunn ama huzurlu mutlu bebişli olsun dimi ama :):)