Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

hoşgeldin cnmm geçen yazını okudumda köepin varmış galiba,ne cins cnm,benimde var alman kurdu,bundan öncede rodwaydır vardı ama onu malesefki çaldılar bunu aldık sonrasında.çok sevimli ve akıllı oluyolar diymi,valla insan dostular.

sibirya kurdum var benimde 4 aylık daha benim korkumda o zaten çalacaklar die çok korkuorum bahçede kalıo yeri var geniş kocaman kilitli yabancı gelirse apt.dakilerden başka yıkıo ortalığı yabancı var die ama yinede korkuorum çok seviorum oğluşumu ben

kızlar daha yaz temizliğine girişmedim yaa ben çoktan bitirmiştim bu vakite bırakmadan ama bişey varsa diyede korkuyorum şimdi,kasık ağrılarım beni çok tedirgin ediyo..siz naptınız?

napıosunuz kızlaaaaar? yaa ben sürekli acıkıyorum napıcam nasıl baş edicem bilemiorum hamile kalmadan önce 2 gün aç gezsem aklıma gelmezdi ama şimdi her yarım saatte bi acıkıyorum sürekli yeme halindeyim hele sabah uyandımmı kendimi buzdolabının kağaında buluyorum. utanmasam mutfakta yatıp kalıcam kafamçokkarıştı

boşver be canım ye yiyemediğin zamanların acısını çıkar bulantısı olupta 4-5 ay hiç bişi yiyemeyenler var

:KK1:
napıosunuz kızlaaaaar? yaa ben sürekli acıkıyorum napıcam nasıl baş edicem bilemiorum hamile kalmadan önce 2 gün aç gezsem aklıma gelmezdi ama şimdi her yarım saatte bi acıkıyorum sürekli yeme halindeyim hele sabah uyandımmı kendimi buzdolabının kağaında buluyorum. utanmasam mutfakta yatıp kalıcam kafamçokkarıştı

:KK1:ay cnm çok şekersin yaakaydirigubbakcemile3 yiyeksin tabi artık senin görevin bu saaten sonra bebekler gibi ye iç yat.:KK1:keyfini çıkart,ayynı benim kızımda olduğum gibi sin sen ozaman cnm,tam 18 kilo almıştım....delikafadulden

kızlar daha yaz temizliğine girişmedim yaa ben çoktan bitirmiştim bu vakite bırakmadan ama bişey varsa diyede korkuyorum şimdi,kasık ağrılarım beni çok tedirgin ediyo..siz naptınız?

al benden de o kadar yapamadım bişi adet olunca ufak tefek yapıorum ama eşim sölenio dikkat et die bide düğünümüz var ne olacak bilmiorum :bbo:

canım yorma kendini temizliği yavaş yavaş yap bende şüpheleniyorum kan testi yaptırıp yaptımamakta tereddütte kaldım bu gün 13 yarın 14 olacak korunmasız ilk ilişkimizden sonra sence yarın yaptırsam çıkarmı canım yaa arkadaşlara sordum belirtileri hamilelik ama bir kaç gün daha bekle dediler sence ne yapayım?merakta ediyorum :Saruboceq:

melisaxcım bende bıraktım bişiy yapmıyorum bekliyorum ama içimede sinmiyor benimkide yapmıyorum diye kızıyor

dün tartıldım 49 çıktı dr 12 - 15 arası iidir diyince gözlerim pörtledi ohaoldumsmile ben 8 10 der die düşünüyodum. çok yakın bi arkadaşım 28 kilo aldı korkuyorum öle olmaktan. ama yemeyincede çok kötü oluyorum elim ayağım titriyo. bu arada melisacım canım benim bırak temizliği ayaklarını havaya dik yat yorma kendini hiç nolur nolmaz die düşün. bu ay benim içime ii şeyler doğuyo çünküüü opuyorumnanaktan

canım yorma kendini temizliği yavaş yavaş yap bende şüpheleniyorum kan testi yaptırıp yaptımamakta tereddütte kaldım bu gün 13 yarın 14 olacak korunmasız ilk ilişkimizden sonra sence yarın yaptırsam çıkarmı canım yaa arkadaşlara sordum belirtileri hamilelik ama bir kaç gün daha bekle dediler sence ne yapayım?merakta ediyorum :Saruboceq:

kızlar testı yaptım ıkıncı cızgı bu sabah dahada belırgın cıktı. ne dıyecegımı bılmyorum. hamıle olduguma ınanamıyorum. allah herkese nasıp etsın. sımdı dustum dr derdıne.

burcuuu hayırlı olsun bebişiiin inş.sağlıklı sıhhatli doğar ayyy çoook sevindim yaaaaalkisalkisalkis

tamam canım birde haftaya cumartesi olmam sonra sürekli burdayım haftayada sınav var ondan tatlım bana dua edin olur mu kaç senedir bekliyorum inşallah bu sene yine yüksek alıp yerleşirim kpss de

canım hiç dua etmem mi kıyamam sana dualarım seninle canım

hoşgeldiniz evhan melisa naber bi değişiklik varmı durumunuzda
canım bende tık yok vallahi sanırım bu ayda tutmadı canım sıkkın 12 gün var ya bende hiççççççççççççççççç tııııııııııııııııııııııkk yoooooooooook

slm kızlar ben geldim

hoşgeldin canım nasılsın

kızlar listede hala benim 27 haziran görünüo ben adet oldum bitti bile 27 temmuz olarak değiştirebilirmiyiz rica etsem

tamam canım hemen değiştiriyorum

ceylincim ben mayısın 25 inde adet oldum 5 6 gün kadar sürdü ve haziranın 5 ine kadar korunmasız ilişkiye girdik yani adet bitiminin olduğu hafta diyebilirim sonrada 20 haziranda yani adetime 2 gün kala (benim adet 28 günde bir olur düzenlidir) test yaptım C normal T hafif silik çıktı. ertesi gün kan testi istedim ve 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. sende günlerini bi say ona göre yap testini

bence biraz daha bekle canım bide insan hamile kalınca hissedermiş şüpheden öte bişimiş bütün arkadaşlarım çocuğu olanlar bunu sölüo

cnm bence belirtilerin filanda varsa bi 18.günü doldur öyle yaptır kan tetini çünkü adetin i bekle dersem çatlican gibi gözüküyo

melisaxcım bende bıraktım bişiy yapmıyorum bekliyorum ama içimede sinmiyor benimkide yapmıyorum diye kızıyor

ay arkadaşım ne biliym ya ev sanki bana pislik içinde gibi gözüküyo daha halılarımı vermedim yıkatmaya,gerçi boyamı yaptım bitti geçen ay,neyse tatile gidiyim geliyimde öyle yaparım artık yavaş yavaş napiym...eşimde yapma diye kızıyo zaten 11 yıldır eşim sen evde bişe yok durmadan kendine iş çıkartıyosun der kızar,yapma ne yapıyosun bzim evimiz böyle beğenmeyen gelmesin diyo ay çok hoş vallahi,ama ben elim değmediği zaman pismiş gibi görüyorum,eşimi evden uğurlar uğurlamaz toplarım evimi barkımı şimdide sanki uyuşuk gibiyim yaa içimden de gelmi açıkcası üffff

dün tartıldım 49 çıktı dr 12 - 15 arası iidir diyince gözlerim pörtledi ohaoldumsmile ben 8 10 der die düşünüyodum. çok yakın bi arkadaşım 28 kilo aldı korkuyorum öle olmaktan. ama yemeyincede çok kötü oluyorum elim ayağım titriyo. bu arada melisacım canım benim bırak temizliği ayaklarını havaya dik yat yorma kendini hiç nolur nolmaz die düşün. bu ay benim içime ii şeyler doğuyo çünküüü opuyorumnanaktan

ayy cnm benim ağzından bal damlıyo vallahi aynı eşim gibi konuştun,inş tatlım ya inş..

ay arkadaşım ne biliym ya ev sanki bana pislik içinde gibi gözüküyo daha halılarımı vermedim yıkatmaya,gerçi boyamı yaptım bitti geçen ay,neyse tatile gidiyim geliyimde öyle yaparım artık yavaş yavaş napiym...eşimde yapma diye kızıyo zaten 11 yıldır eşim sen evde bişe yok durmadan kendine iş çıkartıyosun der kızar,yapma ne yapıyosun bzim evimiz böyle beğenmeyen gelmesin diyo ay çok hoş vallahi,ama ben elim değmediği zaman pismiş gibi görüyorum,eşimi evden uğurlar uğurlamaz toplarım evimi barkımı şimdide sanki uyuşuk gibiyim yaa içimden de gelmi açıkcası üffff

canım yapma boşver eşin haklı bende hep öyle derim beni beğenmeyen gelmesin insanın içinden gelmeyincede yapılmıyor ki bu seferde yapmayıver

X