Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

merhabalar bende siteye yeni üye oldum benim 10 yaşımda bir kızım var ikinci bebek içinde 1 senedir korunmuyoruz eşiminde benimde bütün testlerimiz normal gebeliği engelleyecek bir sorun yok doktorum 1 sene beklemizi olucağını söyledi ama 1 sene geçti halen daha birşey yok son reglimi 18 haziranda oldum yine hüsran:KK43: bu ay klomen kullanıcam aslında yumurtam büyüyor ve çatlıyorda ama rahim filmi çektirmekten korktuğum için 1 ay klomen kullanmak istedim yinede hamile kalamazsam mecbur rahim filmi çektiricem.Her ay gebelik testi alıyorum aslında adetlerim çok düzenli ama yinede kendime engel olamıyorum.Yüce Rabbim önce annelik duygusunu hiç tadmamış olanlara sonra da bana 2.kez annelik duygusunu yaşatır.

zemuszemus günaydın kızlarrrrrr

süpheci çok sevindim canım:nazar: tebrik ederim :teytey::teytey:
azra senide tekrar tebrik ediyorum sakın olumsuz düşünme bebişin hep iyi olsun inşallah
bebeg tüm dualarım seninle canım ben fatiha okumaya başladım :Saruboceq: inşallah sende hamişsindir güzel haberlerini bekliyorum

ayy kızlar ya birgün gelmedim topik almış başını gitmiş iyi kaynatmışsınız artık bende bugün katılırım aranıza opuyorumnanaktan size yetişebilmek ne mümkün geçmişi zar zor bitirdim
geldiğinizde görüşürüz herkesten iyi haberler alırım inşallah olumunekankayizsmile

merhabalar ben de yeni üyeyim... aslında daha önce üyeydim çalıştığım kurum değişince forumu unuttum sonra da nickimi ve foruma kayıtlı mail adresimi unuttum... ben de şubat ayından bu yana bebek istiyorum ama ilk önce pko olduğumu öğrendim o geçti sonra yumurta çatlamayıp kiste dönüştü... artık 23 haziranı bekliyorum

zemuszemus günaydın kızlarrrrrr

süpheci çok sevindim canım:nazar: tebrik ederim :teytey::teytey:

cnmmmm çok tşk ederim. saat 10 da kan testine gitcem bakalım ordad kesinleşsin bi halay başı olcam az kaldı :KK70: darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...:emir_bebek:

şuphecii cnm bak kan testinin sonucunu alır almaz bildir bize lütfen çatlatma geçenki gibi meraktan arkadaşım ok

tatlım saat 10 da gidicem 1 buçuk 2 gibi veriyolarmış bende en geç saat 3 te eve gelmiş ve yazmış olurum. dua edin benim içinnnnn

iyiyim cnm sen nasılsın nasıl gidiyo bakalım annelik hehholumunekankayizsmile

iyiyim cnmm bendeeee alışmaya çalışıorum duruma :KK70: çok tuhaf geliyo yaaaa. bide bugün bi kesinleşsinde sanırım daha ii olcam. bu arada benim adet ağrım var yaaa dün bi arkadaşıma sordumda o da 3 aylık hamile onda hala ara ara oluyomuş sence normal midir bu ağrı?

iyiyim cnmm bendeeee alışmaya çalışıorum duruma :KK70: çok tuhaf geliyo yaaaa. bide bugün bi kesinleşsinde sanırım daha ii olcam. bu arada benim adet ağrım var yaaa dün bi arkadaşıma sordumda o da 3 aylık hamile onda hala ara ara oluyomuş sence normal midir bu ağrı?

evet cnm korkma sen normal böyle ağrılar,hani adet olamıyorsunya,o yüzden tamda o günlarda adet ağrıları çekersin yani norm al bu durum korkma hiç ben 2 çocuğumda da her ay adet zamanlarımda ağrılarım oluyodu.....:CüvCüv:

tatlım saat 10 da gidicem 1 buçuk 2 gibi veriyolarmış bende en geç saat 3 te eve gelmiş ve yazmış olurum. dua edin benim içinnnnn

tmm cnm hadi hayırlı haberlerle gel inş,saat 3 gibi bende bakarım yazdıklarına ozaman,rabbim hayırlı haberlerle mutlu dönmeyi nasip etsin evine inş,soldurmasın o gülen yüzünü olumunekankayizsmile

X