Sitenin Yeni halindeki teknik problemler

hızlı cevap paneli gözükmüyor bende acaba genel bir sorun mu bu yoksa yalnızca bende mi var
ekran görüntüsü bu

Eki Görüntüle 113293

bende de görünmüyor :) hatta suanda alıntı ıle cevaplıyorum bu yuzden
ayrıca forum takip var ya hani.. orda hızlı geçiyor konular bu tabıkıde yazılanlarla alakalı ancak istediğim konuyu tıklamak istediğimde hızlıca aşağı iniyor yakalayamıyorum yani bazen tıklamak istediğimde donuyor akış ama son zamanlarda donmuyor hızlıca akıyor..

bi de sanırım yoğunluktan dolayı bugun çok yavaş açılıyor ama herşey yıne de cok güzel :KK66:
teşekkürler kk

hızlı cevap paneli gözükmüyor bende acaba genel bir sorun mu bu yoksa yalnızca bende mi var
ekran görüntüsü bu

Eki Görüntüle 113293

bende de görünmüyor :) hatta suanda alıntı ıle cevaplıyorum bu yuzden
ayrıca forum takip var ya hani.. orda hızlı geçiyor konular bu tabıkıde yazılanlarla alakalı ancak istediğim konuyu tıklamak istediğimde hızlıca aşağı iniyor yakalayamıyorum yani bazen tıklamak istediğimde donuyor akış ama son zamanlarda donmuyor hızlıca akıyor..

bi de sanırım yoğunluktan dolayı bugun çok yavaş açılıyor ama herşey yıne de cok güzel :KK66:
teşekkürler kk

Hızlı cevap verem geçici bir süre kapatıldı. Bazen measjların birden fazla gönderilmesine sebep oluyor. BU sorunun sebebini ve çözümünü bulduğumzuda tekrar açılacaktır.

Forum takip sayfasında sağ üstte "Durdurma" tuşu var. Bu videolardaki play pause tuşları gibi.
ona basarak kaymayı durdurabilirsiniz. Hızlı geçmesi konusunda yapacak bişey yok zira aynı anda onlarca mesaj yazıldığı oluyor.

:84::84::84::84::84::84::84::84:

merhaba konu cevaplamak istediğimde yada özel mesaj atmak istediğimde cevaplama kısmı gözükmüyor bu mesajı yazabilmek için yukarıdaki sembolleri seçip cevapla dedim semboller ekranda gözükmediği halde cevapla kısmı tercih edilince forumda çıktı bu çıkan mesajı düzenle diyerek ancak size yazabildim

Son düzenleme:
mesaj cevaplama paneli çıkmıyor sadece alıntı ile cevaplama çıkıyor onda da ekranda hiçbirşey gözükmüyor mesajı görmeden ezbere yazıyorum.
:84::84::84::84::84::84::84::84:

merhaba konu cevaplamak istediğimde yada özel mesaj atmak istediğimde cevaplama kısmı gözükmüyor bu mesajı yazabilmek için yukarıdaki sembolleri seçip cevapla dedim semboller ekranda gözükmediği halde cevapla kısmı tercih edilince forumda çıktı bu çıkan mesajı düzenle diyerek ancak size yazabildim

Hızlı cevap verem geçici bir süre kapatıldı. Bazen measjların birden fazla gönderilmesine sebep oluyor. BU sorunun sebebini ve çözümünü bulduğumzuda tekrar açılacaktır.

Forum takip sayfasında sağ üstte "Durdurma" tuşu var. Bu videolardaki play pause tuşları gibi.
ona basarak kaymayı durdurabilirsiniz. Hızlı geçmesi konusunda yapacak bişey yok zira aynı anda onlarca mesaj yazıldığı oluyor.

$konuya_cevap_ver.jpg

Internet Explorerda ise sorun var biliyoruz onu duzletmeye calisiyoruz....

eski tarihli özel mesajlarımı okuyamıyorum.Bütün harfler yukardan aşağıya doğru görünüyor..:26:

şu resim yüklerken direk linkin çıkmasından bıktım :KK47:
bikere daha dile getirdim burda ozaman düzeldi..şimdi yine aynı direk resim çıkması gerekirken link çıkıyor çok sıkıcı bi durum ve bu olaydan çok şikayetçi var halen düzelmiş değil
lütfen buna bi çözüm bulurmusunuz :nazar:

Özel mesaj kısmından cevap yazım diyorum fakat 10 dakika snra deneyiniz diyor bu herkesde böyle mi acaba bu düzeltilse çok iyi olucak.

X