Sitenin Yeni halindeki teknik problemler

win7 IE8 kullanıyorum. Mesajlara eklenen resimleri göremiyorum. Örneğini ekledim.
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]

Bu hatanın site ile ilgisi yok. Resim eklenirken site dışından bir adres kullanılmış ve o adresde problem var.

Ekleyen arkadaşıınza iletirseniz resimleri Kadınlar Kulübünü kullanarak eklerse böyle silinme vs durum ile karşılaşılmaz.

merhaba
resim eklediğim zaman link olarak cıkıyor eskidende o sekilde eklerdim resimler gözükürdü simdi link olarak cıkıyor

size yazdıktan sonra eklediğmi resim düzgün gözüktü :)
aynı işlemi o zamanda yapmıstım ama link cıkıyordu simdilik sorun cözüldü yani sağolun

merhaba ben tıckerı yaptım ama nereye yapştıracağımı bulamadım imza bölümü deniyo ama imza bölümü yok

merhaba oyun bölümünde puanlarımı göremiyorum ve oyundan başka bölüme geçince tekrar giriş yapmamı istiyo bu teknik bir arıza mı?

önceden de olmuştu,tekrar olunca dikkatimi çekti.Mesaj sayım azalmış,yani 250 civarındaki mesajım hiç yazılmamış gibi olmuş ve mesaj sayım azalmış.Önceden de aynı bu sayıdaki mesajım mesaj sayısından düşürülmüştü.Neden olabilir?

Merhaba,

Editör olduğum bölümün mesajları bana mail olarak geliyor. Lakin yazılan mesajın değil o konunun linki geliyor. Yani linki tıkladığımda yazılan mesaja gitmem gerekirken o konunun ilk sayfasına yönlendiriliyorum. Haliyle mail biriktiği zaman müdahale etmem gereken bir durumda mesaj aramakla uğraşıyorum Bu standart bir durum mudur yoksa düzelebilir bir durum mu?

İyi çalışmalar

Saygılar:KK37:

merhaba ben tıckerı yaptım ama nereye yapştıracağımı bulamadım imza bölümü deniyo ama imza bölümü yok

Kontrol paneliniz de Ayarlar kısmında profil yarlarınızda çizelge diy bir bölüm var oraya yazmanız gerekiyor.

merhaba oyun bölümünde puanlarımı göremiyorum ve oyundan başka bölüme geçince tekrar giriş yapmamı istiyo bu teknik bir arıza mı?

BU devamlı oluyorsa evet teknik bir sorun. BU sıralarda serverlarda devamlı değişiklik yapıldığı için arada bağlantıyı biz kesip tekrar açıyoruz. Bundan kaynaklı olabilir.

önceden de olmuştu,tekrar olunca dikkatimi çekti.Mesaj sayım azalmış,yani 250 civarındaki mesajım hiç yazılmamış gibi olmuş ve mesaj sayım azalmış.Önceden de aynı bu sayıdaki mesajım mesaj sayısından düşürülmüştü.Neden olabilir?

MEsajlarınız silinmiş olabilir.

Curly bugün sabahtan aynı sorun var bende;

mesaj yazıyorum: yeniden yazabilmek için 15 sn bekleyin diyo..
zaten bir öncekini 10dak önce yazmış oluyorum ama..

bi de, mesajı yazıyorum 3.denemeden sora diyelim,kayıt edildiğini söylemiyo..
ben çıkıp kontrol ediyorum ki,mesajım kayıt olmuş..
vs vs :44:

bende resim koyamıyorumm link veriyor sıkıldımm artık direk resim çıkmıyor sayfada link çıkıyor hep:KK47:

bende resim koyamıyorumm link veriyor sıkıldımm artık direk resim çıkmıyor sayfada link çıkıyor hep:KK47:

Yanlis koymussunuz fotograflari link olarak vermissiniz. resimi zaten bir site ile degil eklenti ile eklerseniz daha saglikli olacaktir.

Curly bugün sabahtan aynı sorun var bende;

mesaj yazıyorum: yeniden yazabilmek için 15 sn bekleyin diyo..
zaten bir öncekini 10dak önce yazmış oluyorum ama..

bi de, mesajı yazıyorum 3.denemeden sora diyelim,kayıt edildiğini söylemiyo..
ben çıkıp kontrol ediyorum ki,mesajım kayıt olmuş..
vs vs :44:

Eğer 1sn saniye bekleyin mesjı geliyorsa bunun sebebi mesajınız kayıt edilmiş olması.
BU kullandığımız yazılımın bir hatası. 15 Sn bekleyip tekrar göndere bastığınızda yazınız 2 defa çıkıyor.

Bu konuda güncelleme olduğunda hemen siteye uygulayacağız.

özel mesajlaşma sistemimde sorun var ,mesaj alamıyorum neden acaba...gönderdiklerimde gitmiyor sanırım.....

hızlı cevap paneli gözükmüyor bende acaba genel bir sorun mu bu yoksa yalnızca bende mi var
ekran görüntüsü bu

$adsız.JPG

X