• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sitenin yeni hali

he iii o zaman...ya sitede 2 konu içinde gidip geliyorum daraldım......bebeiş var tam çözemedim bu haliyle hiç sevmedim nolcek böle
valla ben birde eski konularla smilelerin yerini çözersem kulübün yeni kullanma kılavuzunu yazabilecem tatlım takipte kal :P

valla ben birde eski konularla smilelerin yerini çözersem kulübün yeni kullanma kılavuzunu yazabilecem tatlım takipte kal :p
hızlısın valla kafama takılanları sorarım sana ..... dediğim gibi bebeiş var adapte olamıyorum....smeley o kadar sanırsam:mad:

valla canım senin benim farketmez konu sahibinin eski konularına bakmak ana görevlerimizdendi ya :D

Onuda ben buldum sanırım canım profilde hakkında kısmında etkileşim var altlarda orada yazıyor eski konular var dün girdim benim bütün açtığım konular vardı ama şimdi tıklıyorum boş çıkıyor bilemedim:rolleyes:

Onuda ben buldum sanırım canım profilde hakkında kısmında etkileşim var altlarda orada yazıyor eski konular var dün girdim benim bütün açtığım konular vardı ama şimdi tıklıyorum boş çıkıyor bilemedim:rolleyes:
lilciğim bu arada sende mi bursadasın kız,ben o kadar bursadan görüşecek arkadaşlar ardımda kimse çıkmadı ya:)) baaaak yakaladım vallahi bırakmam bi gazozumu iç :D

lilciğim bu arada sende mi bursadasın kız,ben o kadar bursadan görüşecek arkadaşlar ardımda kimse çıkmadı ya:)) baaaak yakaladım vallahi bırakmam bi gazozumu iç :D

Bursa topiğine daldım bir ara ben herkes bir merhaba dedi sonra sallamadılar bende çıktım:D Valla olur bir gazozunu içerim çok denk geliyorum bu aralar sana ben zaten:D

Bende beğendim. Beğenme tuşunun olmasını daha da çok beğendim . Katılıyorum tuşunu beğenmemiştim. Cevap yazmakta pratik olmuş hakkaten . Bi de okunmamış mesajlara yeni demesi çok hoş.

Back