- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 nisan şakası gibi....:)su profilimde yazan seyi nasıl silcem ya :/
birde dogum tarihim 1 nisan olmuss uff![]()
yeni yaptımevlilik çizelgen görünüyor canım
eski kk arıyorummmm1 nisan şakası gibi....:)
he iii o zaman...ya sitede 2 konu içinde gidip geliyorum daraldım......bebeiş var tam çözemedim bu haliyle hiç sevmedim nolcek böleyeni yaptım![]()
al benden de o kadar yaaaaeski kk arıyorummmm![]()
Beslemeleri besmeleler diye okuyan baska biri var mi :)
valla ben birde eski konularla smilelerin yerini çözersem kulübün yeni kullanma kılavuzunu yazabilecem tatlım takipte kalhe iii o zaman...ya sitede 2 konu içinde gidip geliyorum daraldım......bebeiş var tam çözemedim bu haliyle hiç sevmedim nolcek böle
hızlısın valla kafama takılanları sorarım sana ..... dediğim gibi bebeiş var adapte olamıyorum....smeley o kadar sanırsamvalla ben birde eski konularla smilelerin yerini çözersem kulübün yeni kullanma kılavuzunu yazabilecem tatlım takipte kal![]()
valla ben birde eski konularla smilelerin yerini çözersem kulübün yeni kullanma kılavuzunu yazabilecem tatlım takipte kal![]()
valla canım senin benim farketmez konu sahibinin eski konularına bakmak ana görevlerimizdendi yaBizim kendimizin açtığı konularımı diyorsun canım![]()
valla canım senin benim farketmez konu sahibinin eski konularına bakmak ana görevlerimizdendi ya![]()
lilciğim bu arada sende mi bursadasın kız,ben o kadar bursadan görüşecek arkadaşlar ardımda kimse çıkmadı ya:)) baaaak yakaladım vallahi bırakmam bi gazozumu içOnuda ben buldum sanırım canım profilde hakkında kısmında etkileşim var altlarda orada yazıyor eski konular var dün girdim benim bütün açtığım konular vardı ama şimdi tıklıyorum boş çıkıyor bilemedim![]()
lilciğim bu arada sende mi bursadasın kız,ben o kadar bursadan görüşecek arkadaşlar ardımda kimse çıkmadı ya:)) baaaak yakaladım vallahi bırakmam bi gazozumu iç![]()