• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sitenin yeni hali

Onuda ben buldum sanırım canım profilde hakkında kısmında etkileşim var altlarda orada yazıyor eski konular var dün girdim benim bütün açtığım konular vardı ama şimdi tıklıyorum boş çıkıyor bilemedim:rolleyes:
eski konuları bende göremiyorum hakkında bölümüne giriyorum çoğu boş çıkıyor

Bursa topiğine daldım bir ara ben herkes bir merhaba dedi sonra sallamadılar bende çıktım:D Valla olur bir gazozunu içerim çok denk geliyorum bu aralar sana ben zaten:D
hafta içi mesai hafta sonu ev hiç dışarı çıkamıyorum vallahi..gerçi kafama göre insan yok önceden nalbantoğlunda oturuyodum hiç yok dışarı çıkınca iki kalabalık görüyorum şimdi nilüfer sessiz sıkıcı merkezede mesafeli daral geldi görüşelim kesinlikle bi hafta sonu bu pazar arkadaşın mevlüdü varmış ora gitcem ondan sonrasına kesin yapalım bir şeyler...

bu arada site değişti ama kurallar aynıdır muhtemelen mune bizi fırçalamadan duralım :D

Onuda ben buldum sanırım canım profilde hakkında kısmında etkileşim var altlarda orada yazıyor eski konular var dün girdim benim bütün açtığım konular vardı ama şimdi tıklıyorum boş çıkıyor bilemedim:rolleyes:

hafta içi mesai hafta sonu ev hiç dışarı çıkamıyorum vallahi..gerçi kafama göre insan yok önceden nalbantoğlunda oturuyodum hiç yok dışarı çıkınca iki kalabalık görüyorum şimdi nilüfer sessiz sıkıcı merkezede mesafeli daral geldi görüşelim kesinlikle bi hafta sonu bu pazar arkadaşın mevlüdü varmış ora gitcem ondan sonrasına kesin yapalım bir şeyler...

bu arada site değişti ama kurallar aynıdır muhtemelen mune bizi fırçalamadan duralım :D

Sen naptın Bursaya gelin mi geldin niye sıkılıyorsun gerçi nilüfer tarafını da ben hiç sevmiyorum heykelle bütünleştim artık:D

Sen naptın Bursaya gelin mi geldin niye sıkılıyorsun gerçi nilüfer tarafını da ben hiç sevmiyorum heykelle bütünleştim artık:D
ordaydım bende işte iyiydi işim bu tarafta evlenince eşimle bu tarafa geçtik 2 sene oldu geleli kocayı bu tarafta buldum ben :D

sınırlama getirmiş gözüküyosun lil...bilmiyom bilmeden gizleme ayarı yapmışsın diyor yani :D

yok canım ben kocayı buraya geldikten sonra buldum :D
iki sene oldu geleli ama arkadaş olmayınca sevemedim gitti :(

valla ben birde eski konularla smilelerin yerini çözersem kulübün yeni kullanma kılavuzunu yazabilecem tatlım takipte kal :p
Ben de bugun deneye yanıla bişeyler yapabildiğimi gördüm ama biraz daha takılmak lazım kılavuza ihtiyacım olursa sorarım sana da ;)
valla canım senin benim farketmez konu sahibinin eski konularına bakmak ana görevlerimizdendi ya :D
kişinin eski konularına nasıl bakılır onu ben de bulamadım:(
lilciğim bu arada sende mi bursadasın kız,ben o kadar bursadan görüşecek arkadaşlar ardımda kimse çıkmadı ya:)) baaaak yakaladım vallahi bırakmam bi gazozumu iç :D
Lilyciğimi görünce kendi üstüme alınmışım bir an :) senin profil üzerinden gidiyordum da meğer alıntın bana değilmiş - ben de Bursa'da olmamakla birlikte 2 saat uzaklıktayım

Ben de bugun deneye yanıla bişeyler yapabildiğimi gördüm ama biraz daha takılmak lazım kılavuza ihtiyacım olursa sorarım sana da ;)kişinin eski konularına nasıl bakılır onu ben de bulamadım:(Lilyciğimi görünce kendi üstüme alınmışım bir an :) senin profil üzerinden gidiyordum da meğer alıntın bana değilmiş - ben de Bursa'da olmamakla birlikte 2 saat uzaklıktayım
olsun sende lilciğim ol benim hepinizi severim ben :D

Back