a aaa reyyanda öyle dedi inşallah haber weririm merk etmyn..
umutlarımı kuwwetlendiriyorsunuz kızlar yaaa :))))
Hatice28 sen kaç yapıldışın ilk bebeğin mi olucak ben seni ilk defa görüyorum da
kızlar bn fazla duramıyorum hayırlı geceler size bebek bekleyen kardeşlerime inşallah tez zamanda bebeğiniz olur.ben meleğimle size dua ediceğiz hep.:)allaha emanet olun.
güle güle aysena :gitme:
bnde cıkacağım birazdan esim gelir.. hoşcakalın yarın görüşmek üzere..
a.e.olun kibinnnnn kaydirigubbakcemile2
Pelin hoşgeldin
üzülme canım geliyo bebişşşşşşşş........yarın alırsın mutlu haberi
Slm kizlar iyi aksamlar
simdi bana akil verin bakalim kizlar benim son adetim 26 haziran ve hayatimda ilk defa bu ay hic ama hic goguslerim sismedi ve acimiyor hala adet olmadim sadece asiri gazim ve kabizligim var kasiklarim adet olacakmis gibi agriyor normalde 28 gunde olurum ve adetim hep 3_4 gun oncesi gelir simdi gecmismi oluyor bide gogusleri acimadan hamile kalan varmi
hoşbulduk canım ben zaten burdaydımda pek katılamadım sohbetee nasılsın
slm canım.benimde yumurtlama günümde ve adet ten önce şişer ve acırdı göğüslerim.benimde adetime 4 gün var ama bugün sadece ucları acımaya basladı.bizde cocuk ıcın calıstık bu ay :))) bence biraz daha bekle kan testi yaptır canım...
Iyiyi canım sadece 3 gündür haksızlık ve baş dönmem oluyor çok uykum varda gözlerimi zor açıyorum o yüzden görmemiş olabilirim
ah canim ah ya ben ustelik gec evlendim ve bir yildir ugrasiyorum agla agla hellak oldum kavgalar dizboyu adam dr a gitmiyo belkide tuttu bu ay kimbilirrrr ama kabizlik ve gazdan oluyorum ve hayatimda adetten once yillardir sisen goguslerim hic acimiyo bu garip anlainmi son adetim 26 haziran insallahhhhhh hastalanmammmm he bu arada mayisda rahim filmi cektirdim