Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha 15 günüm var canım yumurtlama günlerindeyim sicaklardan tansiyonun duşuyor galiba bebek için çok erken henüz
uzulme canım ya bendede aşırı gaz var karnım 3/4 aylık hamile gibi....içini ferah tut günün geçmiş galiba hiç test yaptınmı canım .....
aa yapmam mi ama gecen haftaaaa oda goguslerim acimayinca yaptim ama negatifdi beklicem ya bide acaip agzim kuruyorrrr.seninde gecdimi
benim bu ay sonu canım daha gecmedi bende test yaptım dayanamadım ama negatif benimde.bişey sorucam ayıp olmazsa bu sıtede okumustum idrar rengi sarı olurmus hamileyken bazende koyu sarı kokulu.içinde kum gibi tortu olurmus bıkac gundur benım öle ama hayırlısı...
Slm arkadaslar , bu aksam ck agrım vardı , belimde ve kasıklarımda , evde de bir tane test vardı yaptım ikinci cizgi cıktı ama ck kırmızı değil ,acık pembe , bu sekilde olan varmı , eger hamile isem bu agrılar normalmi ..
canim inan bir yildir yasamadigim belirti kalmadi o kadarda idrarim koyu cikdi hepsi fos cikdi ama genede belli olmaz belkide ben psikolojik hissetim o tortu herzaman oluyor.
canım tebrikler hamilesin..duydum 2. çizgi silikte cıksa pozitifmiş.bi kacgün sonra tekrarla hormonların coğalınca renkte koyulaşır...günün geçtimi canım başka belirtin oldumu....
ya bu agrilar adet agrisi gibi degilmi benim yaklasik 10 gundur var ha oldum diye wc ye gidiyorum yok bisey aslinda yeni hamile kalanlar yazsa bizeeeeee
içini ferah tut çünkü kafaya nekadar takıyosan olmuyomus.bende aynısıyım belkı hamiş değilim kafaya taktıgım için belirtilerim psıkolojık.....ama inşlh bebiş vardır kan testi yaptır canım beta testı....
canım burda kımse kalmadı galiba ama adet ağrısına benzermiş onu bılıyorum.ayrıca 2. çizgi silikte cıksa var demekmiş.benim 5 günüm var yaptım ama tek çizgi vardı bende.kasık karın ağrılarım var benimde ayrıca akıntı....
pazartesiyi beklicemmmmmmm insallah Allahim gozyaslarima acimisdir cunku o kadar istiyorumki.esimde bir o kadar vurdumduymaz hep kavgalar bu yuzden cunku dr ondan test istediii umarim onu ikna etmek icin ugrastirmaadan Allahim verir
adet günün geçtimi canım senin
hadi insallah canim ya sanada dua edicem ben birde geldim taa yabanci ulkelere isim zorrr
canım tebrikler hamilesin..duydum 2. çizgi silikte cıksa pozitifmiş.bi kacgün sonra tekrarla hormonların coğalınca renkte koyulaşır...günün geçtimi canım başka belirtin oldumu....[/QUOTE
çok teşekkür ederim usak , daha gunum gecmedi 5 gunum var ama ben belirtilerden hep suphelendim , cok farklıydım bu ay , ve bugun agrım cok fazla oldu bende de hassas test vardı sabah yapacaktım aslında ama bekleyemedim yaptım , ama silik dediğin gibi birde agrım olunca korktum ,
canım tebrikler hamilesin..duydum 2. çizgi silikte cıksa pozitifmiş.bi kacgün sonra tekrarla hormonların coğalınca renkte koyulaşır...günün geçtimi canım başka belirtin oldumu....
:1hug:
bütün kalbimle dualarım seninle ağlama cok üzüldüm.inşallah büyük allahım göz yaşlarını dindirir meleğini alırsın kucağına kib canım