bende cok sık gidiyom canım sankı saatlerdır yapmamısım gibi kasıklarım catlıyo.idrarının rengi nasıl ayıp olmazsa sorayım....
ya oda garip sapsarı yani azcık bişeye bukadar rahatsızlık vermezdi heralde yani vermemesi gerekirdi dimii.
slm kızlar nasılsınız.
sabahı felan beklmeyin test için ben akşam 1ö dan sonra yaptım hm adetime 4 gün vardı dayanamadım yaptım çizgilerden biri silik çıkmıştı.sonra kanda baktıdım pozitif çıktı.yani bnce beklemeyin merak ediyosanız yapın hemen.
tabiki blki kişiy göre değişyodur ama bende hemen belli oldu 4 gün önce.şimdi 2 aylık hamileyim hemen hemen.
slm kızlar nasılsınız.
sabahı felan beklmeyin test için ben akşam 1ö dan sonra yaptım hm adetime 4 gün vardı dayanamadım yaptım çizgilerden biri silik çıkmıştı.sonra kanda baktıdım pozitif çıktı.yani bnce beklemeyin merak ediyosanız yapın hemen.
tabiki blki kişiy göre değişyodur ama bende hemen belli oldu 4 gün önce.şimdi 2 aylık hamileyim hemen hemen.
benimde sarı canım rengi.içinde kum gibi tortular ve ayrıca beyaz tortular var.....
aysenacım ne güzel yaaaa....rabbim kucağına almayı da nasib eder inşaallahneyse ben çıkıyorum hatice bak gr sen hamilesinnnnnnnnnnnnnn
hayırlı olsun canım.hayırlısıyla kucağına al......belırtılerın neydı canım yazabılırmısın
sen hamilesin heralde canım benim idrardada tortulu çıktı sarı renkli:))))
belirti,lerim göğüslerim hassalaştı ik başta.idrarar çıktım sıklaştı.ve aşırı gaz oluştu bende..
inşlh canım umutlandım şimdi.bugun test yaptım evde ama negatif cıktı.adetımı beklıcem artık.bu tortulu ıdrarı ben bu sıtede okumustum hamılelerde oluyomus bakalım inşallah deniz kumu gibi idrarımda parlıyolar
kıss tortu dediğin peynir kesiği gibimi ? usak