Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ben kullanmıştım günde bir tane verdi bana... ama bebek olmayınca bi kutu kullandım bıraktım ben... gebelikten önce içilmeye başlandıgında bir tane veriolar zaten

kızlar ya gebe kalmaya karar verdikten sonra yani gebelikten önce kullanılıyormuş..
ben hiç kullanmadım ya folik asit ??

kızlar bennn geldim şekerler yeni gelen arkadaşlarrr aramıza hoşgeldiniz hepinizzzz kızlar geçen gün demiştim size ablamın yanına gidicem cumartesi ultrasonda ne var ne yok bakıcaz demiştim ya işte gittim yeni geldim benim yumurtalar çatlamış kızlar doğru hesaplamışım yumurtlama tarihimi inşallah tutmuştur artık bide yumurtlama oluyormu diye bakıcaktık oluyormuş işte bi problem yok yani

Ne mutlu sana inşallah tutmuştur gönlüne göre versin RabbiM..olumunekankayizsmile

bu folik bi vitamin sonuçta, gebeliğin ilk aylarında da kullanabilirsin.. o kadar kafana takılacak bi durum değil..
doktor bana verirken isersen kullan dedi.. bu folik işini abartmaya başladılar, hamileliğin ilk aylarında da kullanılabilir demişti.

kızlar ya gebe kalmaya karar verdikten sonra yani gebelikten önce kullanılıyormuş..
ben hiç kullanmadım ya folik asit ??

haticecim , ben cok yeni hala oldum , bu sebeten dolayı biz cok arastırma yaptık , birde sorunlu gebelik olmustu , tum doktorların söylemesi cocuk dusundugunuz aydan en az 3 ay önce kullanmaya baslayın , hıı kullanmadınmı doktor zaten hemen veriyor , kullanırsan ne gibi faydası var , bebegin olsumunda ilk sinir sistemi ve beyni olustugundan bebegin olusumuna ck faydalıymıs , ve hamile kalınmasa bile saca tırnagada cok faydalı bir ilac , zararı yok , çin rahatlasın istiyorsan git bir eczaneye sor konus , ama bebek dusunuyorsan kullanman iyi olur bence , tabi sen bilirsin , ben cok okudum 1 yıl kullanmıslar hamile kalmadan önce ve hamileikten sonrada özellikle vitaminin içinde folik asit bulunan vitaminler kullanılmıs , bebege faydası oldugundan ...

ben çıktım kızlar kimse beni takmıyor sanırım neyse akşama girebilirsem görüşürüzzzz evhan efnan melisax ne zamandır görüşemedik kızlar sizle yaaa özlüyorum olmuyor böyleee

kızlar bennn geldim şekerler yeni gelen arkadaşlarrr aramıza hoşgeldiniz hepinizzzz kızlar geçen gün demiştim size ablamın yanına gidicem cumartesi ultrasonda ne var ne yok bakıcaz demiştim ya işte gittim yeni geldim benim yumurtalar çatlamış kızlar doğru hesaplamışım yumurtlama tarihimi inşallah tutmuştur artık bide yumurtlama oluyormu diye bakıcaktık oluyormuş işte bi problem yok yani

hosbulduk , insallah tutmustur da ileriki gunlerde guzel hberlerini alırız ...

haticecim , ben cok yeni hala oldum , bu sebeten dolayı biz cok arastırma yaptık , birde sorunlu gebelik olmustu , tum doktorların söylemesi cocuk dusundugunuz aydan en az 3 ay önce kullanmaya baslayın , hıı kullanmadınmı doktor zaten hemen veriyor , kullanırsan ne gibi faydası var , bebegin olsumunda ilk sinir sistemi ve beyni olustugundan bebegin olusumuna ck faydalıymıs , ve hamile kalınmasa bile saca tırnagada cok faydalı bir ilac , zararı yok , çin rahatlasın istiyorsan git bir eczaneye sor konus , ama bebek dusunuyorsan kullanman iyi olur bence , tabi sen bilirsin , ben cok okudum 1 yıl kullanmıslar hamile kalmadan önce ve hamileikten sonrada özellikle vitaminin içinde folik asit bulunan vitaminler kullanılmıs , bebege faydası oldugundan ...

hmmm Teşekkür ederim cevabın için.. adasım olumunekankayizsmile

evt cnm 5mg lık ben de 1tane aldım dün aç tok farkedio mı acaba.ben 3ay kullanıcam bebek olmzsa bırakızam doktor öle dedi...

insallah bırakmadan bebegin olurda gerek kalmaz bırakmana , bana kahvaltıdan sonra almamı tavsiye etti , o yuzden ben öle yapıyorum , sanırım ac tok fark etmiyor ki eczanede sölemiyor alırken ...

kızlar forbiol hamilelktede öncede 1tane kullanılıo folık plus ise 3 tane bırkmayn için bebeğin düşmesnde önlüooo

X