Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eskiden daha yeni evliyken kadın hamile kalmazsa sorunlu insan gözüyle bakılıyormuş.düşünün stresi
stres çağımızın hastalığı diyorlar.eskiler de yokmuymuş?
bu konuda sanada bişey soylemek istiyorum , benim bir arkadasım bir anda karar verip bebek yapmaya karar veridiler , 1 ay 2 ay 3 ay , birde onlar yurt dısındalardı , doktor demiş sen stres yapıosun bebegin tutunamıyor ne zaman rahatladın stres yapmayı bıraktın o zaman bebegin olur demiş ..hamile kalamıyorum diye stres yapmasından kaynaklanan durummus , sonra bunlar tatile gitmişler , o ay , hiç beklememiş aslında takip bile etmemiş yumurtlama gununu ve şimdi kızı oldu , ve doktorların dediğine gore 1 sene bile olmayabilrmiş , beynin ve vucudun buna alısması gerekliymiş .. insallah bebegin en kısa zamanda seninle olur , rabbim gonlune gore versin , sana anlatmak isteim , rahat ol bak gor olucak ...:teytey: sonra hepberaber kutlarız..
hiç öyle bi ilaç duymadım bilmiyoum ki, adını öğrenirsen bi söyle banada.. benim 13 tü bu ay ( olumsuz) 14. denemeye hazırlık artık..
çaresini bulamadıkları şeyi strese bağlıyolar şimdi... çağın hastalığı olan bu bence
hiç öyle bi ilaç duymadım bilmiyoum ki, adını öğrenirsen bi söyle banada.. benim 13 tü bu ay ( olumsuz) 14. denemeye hazırlık artık..
çaresini bulamadıkları şeyi strese bağlıyolar şimdi... çağın hastalığı olan bu bence
kızlar gebe olupta akıntısı olmayan varmı yani bnde akıntı yok testin gelmesini bekliyorum.. (
ben bunu bir yerde okudum , akıntısı olmayanlarda varmıs ..
1 sene tıbbi olarak çok değildir belki ama psikolojik olaak uzun bi süre.. insnaın ümitsizliğe kapılması için yeterli bi süre...
dediğiniz ilacı bi araştırayım ben