Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hiç öyle bi ilaç duymadım bilmiyoum ki, adını öğrenirsen bi söyle banada.. benim 13 tü bu ay ( olumsuz) 14. denemeye hazırlık artık..

çaresini bulamadıkları şeyi strese bağlıyolar şimdi... çağın hastalığı olan bu bence

stres çağımızın hastalığı diyorlar.eskiler de yokmuymuş?

gunumuzde cok karsımıza cıkıyor ama eskiler evet cok haklısın onlar da yokmuymus demeden insan kendini alamıyor , yediklerinden mi içtiklerinden mi onlarda neden hiç sorun olmuyorda gunumuzde hersey strese baglanıyor , onu bilemiyorum ama ben sahit oldum arkadasımın olayına , daha ck yeni 10 gunluk Rozamız var .. Rabbim herkese nasip etsin ..

bu konuda sanada bişey soylemek istiyorum , benim bir arkadasım bir anda karar verip bebek yapmaya karar veridiler , 1 ay 2 ay 3 ay , birde onlar yurt dısındalardı , doktor demiş sen stres yapıosun bebegin tutunamıyor ne zaman rahatladın stres yapmayı bıraktın o zaman bebegin olur demiş ..hamile kalamıyorum diye stres yapmasından kaynaklanan durummus , sonra bunlar tatile gitmişler , o ay , hiç beklememiş aslında takip bile etmemiş yumurtlama gununu ve şimdi kızı oldu , ve doktorların dediğine gore 1 sene bile olmayabilrmiş , beynin ve vucudun buna alısması gerekliymiş .. insallah bebegin en kısa zamanda seninle olur , rabbim gonlune gore versin , sana anlatmak isteim , rahat ol bak gor olucak ...:teytey: sonra hepberaber kutlarız..

teşekkür ederim paylaştığın için ve güzel dileklerin için.stres yapmamın sebebi sadece bebek olmamması deil adetlerim düzensiz bazen adet olamıyorum test yapıorum negatif adet de yok ozman sinir oluorum işte..inş en kısa zmanda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz..

hiç öyle bi ilaç duymadım bilmiyoum ki, adını öğrenirsen bi söyle banada.. benim 13 tü bu ay ( olumsuz) 14. denemeye hazırlık artık..

çaresini bulamadıkları şeyi strese bağlıyolar şimdi... çağın hastalığı olan bu bence

PRESEED diye bir ilac kadınlar klubunde de konu baslıkları var , insallah yararı olur , ama cok zor bulunuyor oldugunu biliyorum... insallah bulursun arastır kafana yatarsa yaparsın ..

canım uzmanların söylediğine göre yaşam, hayat şartları da bebiş etkenine adet düzensizliğine neden oluyormuş

doktorlar 1 sene korunmadan deneyeceksiniz olmazsa tedaviye başlanması en doğru olanı diyorlar.Ya 1 sene çok değil mi? :uhm:

1 sene tıbbi olarak çok değildir belki ama psikolojik olaak uzun bi süre.. insnaın ümitsizliğe kapılması için yeterli bi süre...

dediğiniz ilacı bi araştırayım ben

kızlar bişi sorcam ben dün folbiol die bi ilaca başladım folik asit.bunu kullanan var mı günde 1tane mi kullanılacak doktora sormayı unuttum ben

1 sene tıbbi olarak çok değildir belki ama psikolojik olaak uzun bi süre.. insnaın ümitsizliğe kapılması için yeterli bi süre...

dediğiniz ilacı bi araştırayım ben

gittigidiyorda ilacı buldum , kolay ulasırsın , bende eger 3, 4 ay olmazsa alıcam kullanıcam , kadınlar kulubunde de konuları var orda cok okudum bunu kullanıp hamile kalan , hakkımızda hayırlısı..

kızlar bennn geldim şekerler yeni gelen arkadaşlarrr aramıza hoşgeldiniz hepinizzzz kızlar geçen gün demiştim size ablamın yanına gidicem cumartesi ultrasonda ne var ne yok bakıcaz demiştim ya işte gittim yeni geldim benim yumurtalar çatlamış kızlar doğru hesaplamışım yumurtlama tarihimi inşallah tutmuştur artık bide yumurtlama oluyormu diye bakıcaktık oluyormuş işte bi problem yok yani

X