Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olabilir canım neden olmasın hoşgeldin aramıza,en kolayı test yap bişey kaybetmezsin kislm canlarım ben yeni üyeyim benide aranıza kabul edermisiniz...size soracaklarım var yardım ederseniz sevinirim....sat 1 temmuz...14/15 temmuz yumurtlama günüm..bu günden önce ve sonralarıda beraber olduk eşimle.28/30 günde bir adet görüyorum.şimdi ise sıkıntılarım var.göğüs uclarım acımaya basladı 1 haftadır karnım kasığım şiş.kasıklarım ağrıyo karnımda gaz ve guruldama var.kac gündür şişim.akıntım oluyo su bıkac gundurde idrarım sarı ve içinde kum gibi ayrıcada beyaz tortular vari2. cocugu ıstıyoruz.son adet tarıhımde 29veya 30 temmuz hamilemiyimki kızlar yardımcı olurmusunuz...
yok canım sen beni yanlış anlama ben bazı kadınlar eşleri istediği için kapanmak zorunda kalıyor o yüzden dedim yoksa kapalı arkadaşlarıma kesinlikle lafım yok imkanım olsada bende kapansam çok isterim ama dediğim gibi eşimin işi gereği şimdilik bu mümkün değil canım sakın yanlış anlama beniii