Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

aminnn canım ama istediği olmazsamda başka kadınlara bakacak gittiği ortamlara götürmeyecek o yüzden ayak uydurmam gerek
kadın eşi istediği için kapanıyorsa bende eşime ayak uydurmam gerek

aa yanlış anlama canım da orda biraz hata var işte.mesela ben kapalıyım ama eşim istediği çin değil Allah istediği çin örtülüyüm,eşim aç dese asla açmam çünkü öncelik rabbimin istediğidir,müslüman hanım eşinin dinin emri dışında isteklerini asla yapmak zorunda değil,gerekirse bu yüzden boşanır da.bu peygambermizin tarifidir benim değil.tercih meselesi tabi saygı duyarız lakin bunu açıklamam lazım idi.bide zaten kişide Allah korkusu oldumu eşinin dışındakilere bakmaz..rabbim hepimize razı olduğu bir hayat yaşatsın inşaallah...

kızlar bebek için olsa neyse babamı perşembe akşamı ambulansla acile kaldırdık akşam durumu çok kötüydü beyin damarlarının birisi tıkanmış az kalsın felç geçiriyordu ondan ama şimdi iyi son zamanlarda hastanelerde geçti haytımız hep ondan keyfim yoktu bide eşimden ayrıyım 3 haftadır ondan yani neyse ben çıktım derdimi paylaşmak istedim sizinle hepinize iyi akşamlar

slm canlarım ben yeni üyeyim benide aranıza kabul edermisiniz...size soracaklarım var yardım ederseniz sevinirim....sat 1 temmuz...14/15 temmuz yumurtlama günüm..bu günden önce ve sonralarıda beraber olduk eşimle.28/30 günde bir adet görüyorum.şimdi ise sıkıntılarım var.göğüs uclarım acımaya basladı 1 haftadır karnım kasığım şiş.kasıklarım ağrıyo karnımda gaz ve guruldama var.kac gündür şişim.akıntım oluyo su bıkac gundurde idrarım sarı ve içinde kum gibi ayrıcada beyaz tortular vari2. cocugu ıstıyoruz.son adet tarıhımde 29veya 30 temmuz hamilemiyimki kızlar yardımcı olurmusunuz...

yok canım sen beni yanlış anlama ben bazı kadınlar eşleri istediği için kapanmak zorunda kalıyor o yüzden dedim yoksa kapalı arkadaşlarıma kesinlikle lafım yok imkanım olsada bende kapansam çok isterim ama dediğim gibi eşimin işi gereği şimdilik bu mümkün değil canım sakın yanlış anlama beniii

slm canlarım ben yeni üyeyim benide aranıza kabul edermisiniz...size soracaklarım var yardım ederseniz sevinirim....sat 1 temmuz...14/15 temmuz yumurtlama günüm..bu günden önce ve sonralarıda beraber olduk eşimle.28/30 günde bir adet görüyorum.şimdi ise sıkıntılarım var.göğüs uclarım acımaya basladı 1 haftadır karnım kasığım şiş.kasıklarım ağrıyo karnımda gaz ve guruldama var.kac gündür şişim.akıntım oluyo su bıkac gundurde idrarım sarı ve içinde kum gibi ayrıcada beyaz tortular vari2. cocugu ıstıyoruz.son adet tarıhımde 29veya 30 temmuz hamilemiyimki kızlar yardımcı olurmusunuz...
olabilir canım neden olmasın hoşgeldin aramıza,en kolayı test yap bişey kaybetmezsin ki
yok canım sen beni yanlış anlama ben bazı kadınlar eşleri istediği için kapanmak zorunda kalıyor o yüzden dedim yoksa kapalı arkadaşlarıma kesinlikle lafım yok imkanım olsada bende kapansam çok isterim ama dediğim gibi eşimin işi gereği şimdilik bu mümkün değil canım sakın yanlış anlama beniii

estağfirullah..dedim ya rabbim razı olduğu bir hayat yaşatsın şu 3 günlük dediğimiz kısacık dünyada ki asıl sonsuz olanhayatımız güzel olsun...duam bu hepimiziçin...

X