Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-
ii cnm ne yapayım az önce yemek yedim 5 dk sonra hepsini cıkardım bide ara ara cok sancım oluo ama ii olduğunu düşünmek bile yeter cnm faceden eklesene konusalım ordan bi kaç arkadas ekledik baya ii oluo
merhaba leyuze,bende de fibroadenom var ve takip altındayım..ameliyat oldum demişsin de merak ettim..hamilelik var mı yoksa düşünüyormusun?hamilelik sırasında büyüyebiliyor demişti doktorum.biraz açıklarsan sevinirim..
canım ben 18 yaşında sol mememden aldırdım büyüktü 2buçuk santim filan hastanede yattığım gece sağdada olduğunu farkettim o ufaktı bir hafta sonrada onu aldırdım hamile kalana kadar bişey yoktu sonra hamileyken bitane daha çıktı oda hala ufak geçen kontrelde bitane daha buldu doktor o diğerinden daka büyükmüş şimdi takip altındayım alıncak kadar büyük deiller canım şimdi hamileyim bakalım ne olcaklar bilmiyorum