Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah test yaptım dün akşam çok az kahverengi leke gelmişti yinede emin olmak için yaptım soğan kürüne başlıyorum bugün sonuç negatif tabiki hala umutlanabiliyorum.Yine yıkıldım(
Sayfaları okuyordum ceylin benim umudum yok hamile kalcacağıma inanamıyorum sorunum yoksa bile bu düşünce yüzünden hamile kalamıycam ben,ebrar 2,5 senelik evliyiz iki aydır deniyoruz daha öncede denemelerimiz oldu ama hep doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra hapı bırakınca vücut kendini üç ayda toparlıyormuş,bizim mesele biraz karışık ilk hapı bıraktıktan sonra eşim korunmaya başladı bir sene kadar sonraydı sanırım dedik bir deniyelim üç ay kadar korunmadık bebek falan olmadı bende doktora gideyim hem hamilelik öncesi kontrollerimi yaptırmamıştım yaptırayım dedim o zaman akıntı makıntı ilaç falan verdi folik asit demir hapı sonra ultrasona girmemiştim girince kist çıktı hemen doğum kontrol hapı yazdı tabi bizim bebek hayalimiz suya düştü üç kutu kullandım kist tam erimemişti eşimde askere gidecekti dedim ben daha hap kullanmam gidene kadar korunmayalım olması pek ihtimal değil ama belki hamile kalırım iki ay korunmadık eşim askere gitti tabi hamile kalamadım şimdi geleli iki ay oldu yine korunmuyoruz,bir hafta önce doktora gittim rahimim sağa dönük dedi birde kistim büyümüş böyle işte vücudum sürekli kist üretiyormuş,Çok uzun oldu mesele öyle karışık ki benim bile kafam karışıyor yeni bir doktora gidip herşeye sıfırdan başlıycam.
1 orta boy kuru beyaz soğanı dış kabuğunu soyarak dörde bölün. Burada en önemli hadise kırmızı ve mor soğan veya dış kabukları beyaz italyan soğanı kullanılmaz.
Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika üstü kapalı olarak kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce bir bardak suyunu için.(soğan yenmeyecek sadece suyu içilecek)
Soğan suyu kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.
Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.
kızlar saraçoğlunun sitesinde ki tarif bu